Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering

Gule Klinker

Gule klinker er både en elegant og en meget smuk farve på en klinke. Der er en lang række gule nuancer at vælge imellem på markedet. Hos os er der ingen undtagelse. Der er mange valgmuligheder. Du kan vælge imellem enkeltfarvede, træfarvede og mere interessante alternativer.

Gule klinker findes i både lyse, og lidt mørkere nuancer, som vil skabe et smukt indtryk i dit hjem. Uanset om du anvender den i stuen, køkkenet, entreen eller på badeværelset.

Frostsikre klinker

Da gule klinker normalt er frostsikre, kan de med fordel anvendes udendørs i alle årstider. Er du i færd med at renovere gårdhaven, eller måske bare ønsker du at forny udseendet på din gårdhave, terrasse eller balkon? Så er frostsikre klinker noget for dig.

Gulvvarme

Gule klinker og andre nuancer er ikke kun frostsikre, de kan for det meste også tåle gulvvarme. Det er en fremragende kombination at installere gulvvarme i f.eks. din stue eller badeværelse sammen med et nyt smukt gulv. På denne måde får du ikke kun smukke nye klinker til dit gulv, men du kan også holde varmen, når du går rundt i dit fine hjem om morgenen eller efter træningen. Opvarmet gulve hele året rundt.

Afhængig af den farve, du vælger på fugen, vil det have forskellige effekter. Hvis du f.eks. vælger gule klinker med en sort fuge, vil det give et “ternet” effekt. Hvis du hellere vil have en mere diskret fuge, anbefales det at vælge en farve der supplerer eller matcher farven på klinken.

Anvendelsesområde

 • Anvendes på gulv og vægge
 • Anvendes indendørs og udendørs

[ Læs mere ]
1-199 DKK
199-399 DKK
399-699 DKK
699+ DKK
Ryd Filtre

Viser alle 2 resultater

 • 46%

  Klinker Faro Albero 14,4X89,3 Pakkepris 2,58 kvm

  1 285 kr. /st
 • 34%

  Klinker Oktagon Taco Lima 4X4

  12 kr. /st

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top