Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering

Klinker Badeværelse

I kategorien Badeværelses klinker har vi samlet alle klinker i vores sortiment, der fungerer godt til dit badeværelse.

Populære størrelser.

  • 10x10
  • 20x20
  • 30x60
  • 60x60
[Læs mere]
Vi tilbyder klinker af høj kvalitet, og som der er godkendt til brug i badeværelset og bruseområdet. Hvis du leder efter noget andet, såsom klinker med struktur eller klinker med et smukt mønster, så har du fundet det rette sted. Vi har klinker i alle farver og nuancer. Fra den klassiske hvide til det mere farverige som grå, sort, beige eller brunt. For mere spændende effekter, så har vi badeværelsesklinker med moderne og effektive designs. Matte, blanke, eller semipoleret klinker.

Poleret badeværelses klinker.

Poleret klinker har med tiden været forbundet med både luksus og elegance. De poleret klinker er både stilfulde og udstråler en unik charme og effekt med sin skinnende overflade. Før i tiden var det mere praktisk at bruge poleret istedet for matte klinker. Tidligerer når man fremstillede klinker feks. til badeværelset så var det kun dem med blank eller poleret overflade, der havde tætte porer. Hvilket betyder, at klinken ikke absorberer fugt. Og at det kun var den slags klinker som blev anvendt til badeværelset og bruseområdet. Men med tiden og teknikken som udvikles hele tiden med  fremstilling af klinker, så kan matte klinker nu også god anvendes til badeværelset og bruseområdet.

Matte badeværelses klinker.

Hvis du har et badeværelse med masser af belysning eller mange lyskilder, er det en god idé at overveje at anvende en mat klinke. Da den matte overflade vil gå ind og dæmpe belysningen, så der ikke reflekteres for stærkt. Men om du istedetfor vil have et mere elegant og skinnende look, så skal du vælge en poleret eller blank klinke. Da lyset vil skabe et unikt og smukt look på dine gulve.

Lige eller runde kanter.

Rektificerede kanter, også kaldet kantbehandlede klinker. Er klinker som er skåret eller er blevet slibet til en bestemt størrelse. Årsagen til, at den også kaldes "kantbehandlet", skyldes at slibning eller beskæringen kun sker mod kanterne. Således at der ikke bliver ændret på tykkelsen, kun længden og bredden. Når du leder efter klinker til dit badeværelse så vil du se, at der findes klinker med både runde kanter, og med lige kanter. Den store forskel er slutresultatet. Ved valg af en Rektificerede klinke kan man ligge en minimal fuge, så den ikke ses så tydeligt. Det er altid en god ide at anvende en fuge som har samme farvenuance som klinken, for da vil fugen næsten blive usynlig. Om du istedetfor ønsker at fugen skal synes mere, så anbefaler vi at du vælger en klinke med runde kanter. [Sammenbrud]

Viser 1–18 af 250 resultater

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top