Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering

Klinker 32x32 cm

Et meget praktisk og smukt format. Klinker 32×32 cm anvendes ofte i badeværelset eller køkkenet på enten gulvet eller på væggen bagved vasken eller mellem skabene. Mange anvender også denne størrelse til at lave en smuk dekoration eller som en personlig og unik detalje på enten badeværelset, stuen eller i entreen. Kan også anvendes på f.eks. altanen eller balkonen.

Klinker til flere rum

Da klinker 32×32 cm normalt tåler både gulvvarme og er frostsikre, kan de anvendes næsten hvor som helst du kan forestille dig. Kun fantasien sætter grænser. Renoverer din stue med holdbare og smukke nye klinker. Kombinerer gerne med gulvvarme eller forny din balkon med et nyt smukt gulv i forskellige farver. Der findes mange klinker som kan modstå vinterkulden og det nordiske klima, fordi de er frostsikre. Mange af de forskellige muligheder af klinker 32×32 cm, kan man kombinerer  med hinanden for at skabe en mere spændende og levende følelse.

Anvendelse

 • Anvendes på gulv og vægge
 • Anvendes indendørs og udendørs

Du kan selv vælge og bestemme, om i kun vil anvende klinker på væggen eller gulvet. Ved at anvende klinken på både gulvet og væggen skaber du en mere ensartet effekt. Især hvis du kombinerer forskellige klinker fra den samme serie. Klinker 32×32 cm findes i mange fine farvenuancer og mønstre, som man kan kombinerer med hinanden, og skabe mere liv og følelse i hverdagen.

Vigtigt at vide

For at få mindst mulig fugebredde og at fugen skal synes så lidt som muligt, skal du vælge klinker 32×32 cm eller hvilken som helst klinke, med lige kanter, det man også kalder for rektificeret kanter. Hvis du i stedet vil at fugen skal være mere synlig, så skal du vælge klinker med runde kanter.

Klinker 32×32 cm er fremstillet af et meget slidstærkt og holdbart materiale, som stort set ikke slides op, i sammenligning med andre materialer som f.eks. parketgulve eller trægulve.

I mindre rum er det almindeligt at anvende mindre formater som eksempel 20×20 cm. Det giver rummet en følelse af at være større end det i virkeligheden er. I store rum er det bedre at have større klinker, så rummet ikke skal føles for stort.

[ Læs mere ]
1-199 DKK
199-399 DKK
399-699 DKK
699+ DKK
Ryd Filtre

Viser alle 2 resultater

 • 42%
  Klinker oktagon white 31,6x31,6

  Klinker Oktagon White 31,6X31,6

  367 kr. /m²
 • 45%

  Klinker Harrow Grafito 31,6X31,6 Pakkepris 2 kvm

  559 kr. /st

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top