Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering

Klinker 15x30 cm

Et meget praktisk og smukt format. Klinker 15x30 cm anvendes ofte i badeværelset eller køkkenet på enten gulvet eller på væggen bagved vasken eller mellem skabene. Mange finder også på at anvende denne størrelse i stuen, entreen, balkonen eller altanen, for at få et fint resultat.

Klinker til flere rum

Da klinker 15x30 cm normalt tåler både gulvvarme og frostsikre, kan de anvendes næsten hvor som helst du kan forestille dig i dit hjem. Kun fantasien sætter grænser. Renoverer din stue med holdbare og smukke nye klinker. Kombinerer med gulvvarme eller forny din balkon med et smukt nyt gulv i forskellige farver. Klinker der kan modstå vinterkulden og det nordiske klima, fordi de er frostsikre. Der findes mange forskellige muligheder for klinker i denne størrelse 15x30 cm, som du kan kombinerer med hinanden, for at skabe en mere spændende og levende følelse.

Fordele

 • Anvendes på gulv og vægge
 • Anvendes indendørs og udendørs
[Læs mere]
Du kan selv vælge og beslutte, om du kun vil anvende klinker på væggen eller gulvet. Ved at anvende klinker på både gulvet og væggen skaber du en mere ensartet effekt. Især hvis du kombinerer forskellige klinker fra den samme serie. Klinker 15x30 cm har et fint udvalg af forskellige farvenuancer og valgbare kombinationer, der skaber mere liv og følelse i hverdagen.

Vigtigt at vide

For at få mindst mulig fugebredde og at fugen ikke skal være så synlig, skal du vælge klinker med lige kanter, også kaldet rektificeret kanter. Hvis du gerne vil at fugen skal være mere synlig, så skal du vælge klinker med runde kanter. Klinker 15x30 cm er fremstillet af et meget slidstærkt og holdbart materiale, som stort set ikke slides op, i sammenligning med andre materialer som f.eks. parketgulve eller trægulve. I mindre rum er det almindeligt at anvende mindre formater som 15x30 cm. Det giver rummet en følelse af at være større end det i virkeligheden er. I store rum er det bedre at have større klinker, så rummet ikke skal føles for stort. [Sammenbrud]

Viser alle 2 resultater

 • 39%

  Klinker Mirambell Blanco 15X30

  519 DKK 319 DKK /m²
 • 39%

  Klinker Mirambell Gris 15X30

  519 DKK 319 DKK /m²

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top