Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering

Blå Klinker

Klassisk blå klinker er meget populær og findes både som en enkelt farvet og med smukke mønstrede muligheder i forskellige størrelser. Eksempler på formater er 20×20, 30×30,45×45 og 60×90 cm.

En meget populær farve især i badeværelset og køkkenet. Blå klinker klarer sig også godt i stuen og entreen. Da de fleste klinker er frostsikre, kan de med fordel også dekoreret din balkon, altan, terrasse eller gårdhave. Da klinker ofte tåler gulvvarme, kan du også vælge at installere gulvvarme i hjemmet for at holde fødderne varme selv om det er vinter, når du går rundt i dit smukke hjem.

Fordele

 • Anvendes på gulv og vægge
 • Anvendes indendørs og udendørs

Matte eller blanke blå klinker

Når du søger i vores sortiment på jagten efter de perfekte blå klinker, eller andre nuancer til dig og dit hjem, vil du opdage at der er nogle faktorer, som du ikke før har overvejet. Der findes både matte og blanke alternativer. Lige eller runde kanter. Hvad er bedst for dig? Afhængig af om rummet, hvor klinken skal anvendes, er stort eller lille, er det godt at vælge en klinke, der enten er i stort format eller i mindre format

Matte klinker

I et rum der har mange lyskilder og masser af belysning, er det et godt tip at vælge en blå klinke, eller anden nuance, der ikke reflekterer lyset for meget. Det kan let føles blændende, og lysene kan opfattes som ubehagelige. Derefter er det bedre med en mat klinke, der “suger op” en del af lyset. Så får du stadig den belysning du ønsker, og et rum med flotte blå klinker.

Blanke klinker

I løbet af historien har en blank overflade været forbundet med luksus. Ikke kun på grund af den blanke og reflekterende overflade. Forskellige teknikker har været under produktion gennem årene. Tidligere var porerne i den matte klinke ikke tætte, men var kun tætte i den blanke klinke. Det viste sig at f.eks. matte blå klinker, så som blå klinker absorberede meget fugt i sig, og kunne derfor ikke anvendes i vådeområder. I dag er teknologien blevet udviklet, og de fleste af klinkerne, både matte og blanke, har tætte porer og fungerer godt i vådeområder. Blanke klinker er også et godt alternativ i små rum, hvor den matte klinke suger op for meget af lyskilden. Den blanke overflade skaber derefter en “spejleffekt”, og det giver en fornemmelse af, at rummet er større, end det faktisk er.

Lige kanter

En lige eller rektificeret kant er en klinke, der enten mekanisk er blevet slebet eller skåret til en nøjagtig og præcis størrelse. Det kaldes også, at klinken er blevet kantbehandlet, hvilket gøres på klinkens kanter. Det giver dig mulighed for at anvende minimalt med fuge. Fugens bredde på dine blå klinker kan være så tynd, at den næsten er usynlig. Afhængigt af farven på fugen vil den derfor  bedre smelte ind sammen med klinken, og ikke synes så tydeligt. Hvis du i stedet ønsker, at fugen skal være synlig og bidrage til udseendet, anbefaler vi, at du anvender en klinke med runde kanter, og som ikke er rektificeret.

[ Læs mere ]
1-199 DKK
199-399 DKK
399-699 DKK
699+ DKK
Ryd Filtre

Viser alle 12 resultater

 • 41%

  Klinker Peronda FS 2 45X45

  519 kr. /m²
 • 36%

  Klinker Palau Celeste 20X20

  583 kr. /m²
 • 45%

  Klinker Azul Bahia 60X90

  719 kr. /m²
 • 41%

  Klinker Peronda FS Star Blue 45X45

  519 kr. /m²
 • 40%

  Klinker Metal Royalblue 60X60

  525 kr. /m²
 • 41%
  klinker peronda fs faenza a 33x33

  Klinker Peronda FS Faenza-A 33X33

  519 kr. /m²
 • 41%

  Klinker Peronda FS Marrakech Blue 45X45

  519 kr. /m²
 • 41%

  Peronda FS Oldker 33X33

  519 kr. /m²
 • 42%

  Klinker Izmir Azul Blank 119X119

  975 kr. /m²
 • 41%

  Klinker Izmir Azul Blank 59X119

  869 kr. /m²
 • 34%

  Klinker Oktagon Taco Nube 4X4

  12 kr. /st
 • 39%

  Klinker Peronda C FS Faenza-A 11X33

  36 kr. /st

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top