Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering

Klinker 10x10 cm

Klinker 10×10 cm er en meget brugervenlig og fin størrelse, da den kan anvendes i så mange rum i hjemmet. Frem for alt er den perfekt at anvende på badeværelset ved af bruseområdet, og rundt om gulvristen. Klinker 10×10 cm kan også kombineres med andre størrelser som 30×60 og 60×60. Eller hvorfor ikke sammen med størrelsen 20×20 cm. Andre områder hvor klinker 10×10 kan anvendes, er i  køkkenet, stuen, entreen, eller bagved vasken og imellem køkkenskabslågerne.

Perfekt format til mindre rum

Anvendelsesområde

 • Anvendes på gulv og vægge
 • Anvendes indendørs og udendørs

Anvend så lidt fuge som muligt

Når du planlægger at renoverer hjemmet helt eller delvist, er der nogle ting du skal huske på, når det kommer til valg af klinker, herunder klinker 10×10 cm. Ikke kun klinker, det gælder også fliser. Hvis du vil have rene og tæt monteret klinker som muligt, både på gulvet og på væggen. Vælg derefter en klinke eller flise, der har lige og rektificeret kanter. Det faktum at klinken er rektificeret betyder, at den har helt lige kanter, og den er blevet beskåret og slebet til en nøjagtig størrelse. Når den er blevet slebet eller beskåret i kanterne, så kaldes det også at det er blevet kantbehandlet. Takket være den beskæring, så bliver der meget lige kanter som gør at når klinkerne skal ligges mod hinanden, så får man en fuge som næsten ikke synes.

Hvis du i stedet ønsker, at fugen skal vises lidt mere og bidrage med et charmerende look til slutresultatet, anbefaler vi, at du tager en klinke f.eks. klinker 10×10 cm eller en anden størrelse, som ikke er rektificeret og i stedet har runde kanter.

[ Læs mere ]
1-199 DKK
199-399 DKK
399-699 DKK
699+ DKK
Ryd Filtre

Viser alle 2 resultater

 • 42%

  Klinker Cloud Dark Grey 9,7X9,7

  285 kr. /m²
 • 38%

  Klinker Sari 10X10

  25 kr. /st

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top