Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
46%
Klinker Faro Albero 14,4X89,3 Pakkepris 2,58 kvm
1 285 kr. /st
Ni Sparar 1 070 kr
Dette produkt kan sendes indenfor

På lager


Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Bestillingsvare: Bestilles hver tirsdag før middag, levering 15-20 arbejdsdage

Restparti 2,58 kvm

Klinker Faro Albero er en trælignende klinke med gule indslag fra spanske Vives.

Næsten hver produkt fra Vives udmærker sig gennem sin originalitet og stil. En af dem er serien Faro med sit trælignende udseende. Ligner et klassisk trægulv, men med alle fordele af et stengulv. Klinkerne som er lavet af granitkeramik, varierer i mønster og farvenuancer for at give effekten af et rigtigt trægulv. Den gule farve giver indtryk af et gammelt, malet gulv, der farven er blevet slidt af. Men med den fordel at man ikke får farveflager eller træsplinter i fødderne. Faro Albero kan bruges i køkken og bad, men designen gør at den passer mindst lige å godt i andre områder. Kan bruges til vægge og gulve, indendørs og udendørs, og hver klinke måler 144×893 mm og er 10 mm tyk.

Beskrivelse

Klinker Faro Albero er en trælignende klinke med gule indslag fra spanske Vives. Næsten hver produkt fra Vives udmærker sig gennem sin originalitet og stil. En af dem er serien Faro med sit trælignende udseende. Ligner et klassisk trægulv, men med alle fordele af et stengulv. Klinkerne som er lavet af granitkeramik, varierer i mønster og farvenuancer for at give effekten af et rigtigt trægulv. Den gule farve giver indtryk af et gammelt, malet gulv, der farven er blevet slidt af. Men med den fordel at man ikke får farveflager eller træsplinter i fødderne. Faro Albero kan bruges i køkken og bad, men designen gør at den passer mindst lige å godt i andre områder. Kan bruges til vægge og gulve, indendørs og udendørs, og hver klinke måler 144×893 mm og er 10 mm tyk.

Yderligere information

Farve

Egnet for

Størrelse (cm)

Tykkelse (mm)

Overflade

Tåler gulvvarme

Frostsikker

Kant

Anvendelse

Indendørs & Udendørs

Levering

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Klinker Faro Albero 14,4X89,3 Pakkepris 2,58 kvm”

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top