Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering

klinker 20x23 cm

Der findes populære størrelser. Og så findes der endnu mere populære størrelser. Et sådant format er klinker 20×23 cm. Historisk set har klinker 20×23 cm været populære og almindelige i de fleste husstande, især til badeværelser og køkkener. Og på det seneste efter at der er kommet mange flere størrelses muligheder at vælge imellem.

Store eller små klinker

Skal du ligge nye klinker på gulvet i dit badeværelse eller køkken. Til store rum er det normalt at anvende lidt større størrelser som eksempel 30×60 cm. Hvis det i stedet er til mindre områder, er det bedre med mindre klinker som klinker 20×23 cm. Brug af små eller mindre klinker på store områder giver effekten af at rummet vil føles meget stort, og at det kan se rodet ud. Derfor er det i stedet bedre, at du anvender større formater til sådanne områder. Har du dog et mindre område, som skal dækkes f.eks. i entreen eller måske køkkenet bagved vasken? Der anbefaler vi, at du vælger et mindre format som klinker 20×23 cm. Det giver den modsatte effekt og får rummet til at føles lidt større.

Fordele

  • Anvendes på gulv og vægge
  • Anvendes indendørs og udendørs

Mat eller Blank Overflade

Forskellen mellem en blank og en mat overflade kan være afgørende. Der er fordele og ulemper ved begge, afhængigt af hvor du planlægger at anvende dem.

Mat klinker 20×23 cm til væggen eller klinker til gulvet giver næsten ingenting eller meget lav reflektion af lys. I miljøer hvor der er meget belysning fra mange lyskilder, kan der være meget reflektion fra blanke overflader. Derfor er det bedre at have en mat overflade i et sådant miljø, der reflekterer blødere end en blank overflade gør. En mat overflade passer ikke overalt. Til små rum kan matte overflader “suge op” meget lys og det kan føles ganske trængt. Hvis du istedet har blanke overflader, Så dannes der en “spejloverflade”,  som giver indtryk af at rummet er større.

Blank overflade er tidligere blevet foretrukket, fordi den blev betragtet som enten luksuriøs eller af rent praktiske grunde. F.eks. har blanke klinker 20×23 cm ingen porøs overflade, hvilket gør at den er lettere at rengøre, og bakterier holder sig væk i større grad. Tidligere blev matte klinker undgået, fordi porerne ikke blev lukket, hvilket resulterede i, at den enkelt absorberede fugt. Denne ulempe hører ikke længere til hverdagen. I dag er der udviklet en anden teknologi inden for fremstilling af matte klinker, der skaber mere holdbare klinker/fliser med lukkede porer, hvilket betyder at du kan få matte klinker, der også er meget modstandsdygtige mod snavs, som du ikke kunne før. Blanke klinker 20×23 cm eller klinker i andre formater, har også tidligere signaleret elegance og luksus, hvilket ikke nødvendigvis er tilfældet i dag takket være den teknologi der er nævnt ovenfor, når det kommer til matte klinker.

[ Læs mere ]
1-199 DKK
199-399 DKK
399-699 DKK
699+ DKK
Ryd Filtre

Viser et enkelt resultat

  • Solgt Solgt

    Klinker Hexagon Borno White 20X23 Pakkepris 2,76 kvm

    750 kr. /st

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top