Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering

Kontakt

Posted on

Tiles R Us er jeres nye fliseleverandør på internet. Vi udgår fra Malmø i Sverige og leverer fliser til hele Danmark (og andre dele af Skandinavien). Vi har et lager i Malmø hvor det er muligt at komme ud og se på vores produkter i lager, og det er også muligt at bestille prøvestykker så I kan se produktet i jeres hjem før I bestiller.

Os der har startet TilesRUs har mange års erfaring indenfor fliser og fliseprodukter. Vi prøver at videreformidle vores erfaringer og de kontakter vi har bygget op under mange år, med at tilbyde kvalitetsprodukter til en meget godt pris.

Vi har valgt den her form af forretning for at kunne tilbyde laveste mulige pris, men vores produkter er af højeste kvalitet. Vi har for eksempel vores egen produktion af cementfliser som vi har sammenlignet med mange andre og kommet frem til at de holder så høj kvalitet at vi med glæde sætter vores navn på produktet. Vi samarbejder med nogen af verdens største fliseleverandører og har mulighed for at få rigtige gode priser, og det gør at vi kan tilbyde vores kunde gode priser.

De fleste af os taler svensk, men vi har også en medarbejder som taler dansk, og som sidder i kundeservicen på hverdage imellem 08.00-16.30, og kan altid kontaktes via e-mail. Vi efterstræber god service og tilfredse kunder.

Kig ind og se hvor nemt det er at bestille online, eller ring til OS så gør vi det for dig, og vi leverer dine varer til døren.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

  Tiles R US

  Galoppgatan 1   postnummer: 213 77 Malmö Telefon:  36 95 96 96 Sverige: +46 8 22 80 90 Webb:http://www.tilesrus.dk
  Fliser og mosaik online
  Tiles R Us

  Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

  Top