Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering

klinker 90x90 cm

Et meget praktisk og fint format. Klinker 90×90 cm anvendes ofte i badeværelset eller køkkenet på enten gulvet eller på væggen bagved vasken og mellem skabene. Mange finder også på at anvende denne størrelse i stuen, entreen, balkonen eller altanen, for at få et fint resultat.

Klinker til flere rum

Klinker 90×90 cm normalt tåler både gulvvarme og frostsikre, og kan derfor anvendes næsten hvor som helst du kan forestille dig i dit hjem. Kun fantasien sætter grænser. Renoverer din stue, køkken, eller entreen, med holdbare og smukke nye klinker, som tåler gulvvarme. Eller forny din balkon med et fint og unikt gulv i stort format. Klinker 90×90 cm som modstår vinterkulden og det nordiske klima, fordi de er frostsikre. Der findes forskellige muligheder for klinker i størrelsen 90×90 cm, som man kan kombinerer med hinanden, for at skabe en speciel og unik følelse i rummet.

Fordele

 • Anvendes på gulv og vægge
 • Anvendes indendørs og udendørs

I kan vælge og bestemme, om i vil anvende klinker på væggen eller gulvet. Ved at anvende klinker på både gulvet og væggen skaber i en mere ensartet effekt. Især hvis i kombinerer forskellige klinker fra  samme farveserie. Klinker 90×90 cm har et smukt udvalg af farverige klinker og forskellige udseende på overfladen, som man kan kombinerer med hinanden. Om i ønsker et unikt og personligt look som udstråler liv og glæde i hverdagen.

Vigtigt at vide

For at få mindst mulig fugebredde og at fugen ikke skal være så synlig, skal i vælge klinker med lige kanter, også kaldet rektificeret kanter. Hvis i gerne vil at fugen skal være mere synlig, skal i vælge klinker med runde kanter.

Klinker 90×90 cm er fremstillet af et meget slidstærkt og holdbart materiale, som stort set ikke slides op, i sammenligning med andre materialer som f.eks. parketgulve eller trægulve.

I mindre rum er det almindeligt at anvende mindre formater som eksempel 20×20 cm. Det giver rummet en følelse af at være større end det i virkeligheden er. I store rum er det bedre at have større klinker, så rummet ikke skal føles for stort.

[ Læs mere ]
1-199 DKK
199-399 DKK
399-699 DKK
699+ DKK
Ryd Filtre

Viser alle 2 resultater

 • 41%

  Klinker Belcastel Graphite 90X90

  599 kr. /m²
 • 41%

  Klinker Belcastel Silver 90X90

  599 kr. /m²

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top