Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering

Røde klinker

Varme og spændende røde klinker som er fulde af liv. Perfekt til dem, der renoverer eller planlægger at renoverer sit hjem. Da klinker ofte tåler gulvvarme, kan du med fordel kombinerer dit nye hjem unikke røde klinker med gulvvarme, for at holde varmen, også i de kolde måneder af året. Røde nuancer i stuen, køkkenet, badeværelset eller entreen.

Mat overflade er ekstra godt til stærke oplyste områder

Den blanke overflade har længe været forbundet med luksus og elegance

Selvom blanke røde klinker stadig kan give et meget elegant og luksuriøst look. Er det ikke kun på grund af udseendets, at den betragtes som eksklusivt og luksuriøst. Tidligere blev en ældre teknologi anvendt til fremstilling af blanke og matte klinker, Både fliser og klinker. Med denne teknik blev porerne i klinken ikke tætte. Dette betød, at de ikke kunne anvendes i rum med fugt, da de sugede så meget til sig. Når overfladebehandlingen og klinken blev blanke, blev porerne også tætte under processen. Alt dette betød, at blank røde klinker blev mere eksklusivt, og de koster betydeligt mere end matte klinker, på grund af kvaliteten. Men det er heldigvis ikke aktuelt længere. For med nutidens teknologi og udvikling i processen, så kan selv matte klinker nu anvendes i vådeområder, uden problemer.

Fordele

 • Anvendes på gulv og vægge
 • Anvendes indendørs og udendørs
[ Læs mere ]
1-199 DKK
199-399 DKK
399-699 DKK
699+ DKK
Ryd Filtre

Viser alle 3 resultater

 • 39%

  Klinker Sasso Rosso 60X60

  319 kr. /m²
 • 28%

  Klinker Ral Red 20X20

  270 kr. /m²
 • 45%

  Klinker Butterfly Red 60X90

  719 kr. /m²

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top