Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering

Rosa Klinker

Smukke rosa klinker der giver en følelse af liv og glæde har sin plads i ethvert hjem. Planlægger du at renoverer køkkenet eller badeværelset, eller skal du udvide? Uanset om du planlægger stort eller småt, så er vi her for dig. Rosa er en meget smuk farve, der forgylder din hverdag og giver liv og glæde til dit smukke hjem.

En smuk klinke til dit hjem

Rosa klinker kan anvendes næsten overalt. Da klinker også er mere holdbar og holder bedre end fliser, kan den anvendes både på væggen og på gulvet. Derudover er de fleste klinker både frostsikre og tåler gulvvarme. Hvilket betyder at hvis du begynder at blive lidt træt af at have det samme udseende på din terrasse, balkon som det har været i de sidste 15 år, kan du nemt fornye det med nye friske rosa klinker, og få et frisk look. Hvorfor ikke have en ny rosa nuance i f.eks.i et uderum, på gulvet eller væggen, eller til og med samme rosa farve på både golvet og væggen.

Føler du at du ikke er i behov for at renoverer din gårdhave, eller ydersiden af huset.?  Så kan du i stedet arbejde på og forny det indre af hjemmet. Forestil dig smukke rosa klinker med størrelsen 20×20 cm bagved vasken i køkkenet, eller mellem skabslågerne. Et smukt mønstret gulv i rosa i enten bryggers eller som en dekorations væg i badeværelset kombineret med f.eks. en hvid vægflise. Der findes mange forskellige muligheder.

Fordele

  • Anvendes på gulv og vægge
  • Anvendes indendørs og udendørs
[ Læs mere ]
1-199 DKK
199-399 DKK
399-699 DKK
699+ DKK
Ryd Filtre

Viser et enkelt resultat

  • 34%

    Klinker Oktagon Taco Pink 4X4

    12 kr. /st

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top