Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering

Klinker 50x50 cm

Klinker 50x50 cm er både slidstærke og holdbare. Du har mulighed for at vælge mellem forskellige overflader som mat eller glaseret, smukke mønstre og farvenuancer. Kun for at give så mange forskellige muligheder for et smukt slutresultat i dit hjem.

Slidstærke klinker

Klinker 50x50 cm er mere slidstærke end fliser. Gulvklinker er ofte både frostsikre og modstandsdygtige over for gulvvarme. Dette betyder, at de med fordel kan anvendes i mange forskellige rum både indendørs og udendørs. F.eks. i køkkenet, badeværelset, stuen eller entreen på både gulvet og på væggene. Hvis du får og tænker og overvejer at renoverer din balkon, altan eller et udendørsrum, vil disse være mindst lige så gode til det formål. Da klinker ofte er frostsikre og vil give et meget smukt resultat. Hvis du er i gang med at renoverer gulvet i stuen eller måske i entreen med klinker 50x50 cm, er det også en god ide at tilføje gulvvarme for at holde fødderne varme på samme tid.

Anvendelsesområde

 • Anvendes på gulv og vægge
 • Anvendes indendørs og udendørs
[Læs mere]

Rektificeret eller ikke

Der er forskellige muligheder at vælge imellem for dem der ønsker forskellige resultater på klinker 50x50 cm. For minimal anvendelse af fuge og en så lille fugebredde som muligt, anbefaler vi at du vælger et klinker med lige kanter, også kaldet rektificeret kanter. For en mere synlig fuge anbefaler vi, at du istedet anvender en klinke med runde kanter. En fuge som er mere synlig, kan give et mere effektivt udseende og tilføje en ekstra charme til slutresultatet. [Sammenbrud]

Viser alle 2 resultater

 • 47%

  Klinker Life Black And White 50X50

  299 DKK 159 DKK /m²
 • 41%

  Klinker Casa Mila Cotto Decor Glazed 50X50

  399 DKK 239 DKK /m²

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top