Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering

Udendørs Klinker

I denne kategori findes speciel designet klinker til udendørs brug.

I denne kategori har vi samlet alle klinkerne specielt lavet til udendørs brug. Både til regnen, sne og solskin. Derfor er udendørs klinker perfekte til dig, som for eksempel har købt en ny grund med en stor have eller gårdplads. Eller du kan allerede har det, men gerne vil renoverer og dekorerer med noget nyt og fint. Du kan eller skal måske bygge en pool, hvor du enkelt og nemt behøver at kunne gå rundt uden at tænke på at træde i græs, mudder eller grene. Idéen med at dekorerer eller pynte sin have eller gårdplads er ikke helt usædvanligt. Det er noget der går langt tilbage i tiden, og som er sket i mange generationer. Det er både fint og en luksus at lægge klinker i sin have.

Udendørs klinker er ikke kun smukke og ser godt ud. De er også praktiske af flere forskellige grunde. Frem for alt er de nemme at holde rene fra jord, grene og blade. Brug din kost til at tage væk snavs. Du behøver ikke længere bekymre dig om at træde i ler eller ødelægge græsplænen, når du nu går på dine nye smukke klinker.

[ Læs mere ]
1-199 DKK
199-399 DKK
399-699 DKK
699+ DKK
Ryd Filtre

Viser alle 3 resultater

 • 46%

  Klinker CR Anglia Blanco 61X61

  479 DKK /m²
 • 49%

  Klinker Adz Clark Gris 61X61 Pakkepris 14,96 kvm

  6 320 DKK /st
 • 47%

  Klinker CR Etrvria Nero 61X61 Pakkepris 16,06 kvm

  5 645 DKK /st

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top