Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering

Integritet Policy

Posted on
Hvilke personlige oplysninger indsamler vi og hvor fra

Når du er i kontakt med os (f.eks. Når du køber, udfylder formularer eller besøg på hjemmesiden), indsamler vi personlige oplysninger om dig. De oplysninger, vi indsamler, er fornavn, efternavn, adresse, e-mail-adresse og telefonnummer, IP-adresse, og de oplysninger som du har givet til vores kundeservice.

Din adresse får vi fra folkeregistret, eller du kan selv udfylde det på vores hjemmeside.

Vi behandler dine personlige oplysninger til følgende formål og på grundlag af følgende juridiske grunde:

Købe

Vi anvender de personlige oplysninger for at kunne behandle bestillinger, og til at sende meddelelser om leveringsstatus.

Derfor er disse oplysninger nødvendige, for at vi skal kunne give en god service og overholde vores aftale med dig.

Support

Vi anvender dine/jeres personlige oplysninger for at vi bedre kan behandle kundeserviceproblemer som f.eks spørgsmål, klager og garanti spørgsmål.

Anvendelsen er til for at kunne hjælpe dig med kundeservice samt at overholde loven om klager og garantier.

Markedsføring

Vi anvender personlige oplysninger for at kunne sende tilbud og markedsføring via e-mail.

Anvendelsen sker med dit samtykke til direkte markedsføring eller for vores legitime interesse for at sende direkte markedsføring.

Forbedring og udvikling

Vi anvender personlige oplysninger for at forbedre og udvikle vores service, produkter og vores tekniske systemer.

Anvendelsen er udført for vores legitime interesse i opdatering, forbedring og udvikling af tjenester, produkter og tekniske systemer.

Overholdelse af lovpligtige forpligtelser

Vi behandler dine personlige oplysninger for at overholde gældende love regnskab, skat eller produktsikkerhed.

Anvendelsen er udført for at opfylde lovbestemte forpligtelser.

Forebyggelse af misbrug og kriminalitet

Vi anvender dine personlige oplysninger for at forhindre misbrug af vores tjenester og for at forhindre forbrydelser som f.eks bedrageri.

Anvendelsen sker for vores legitime interesse i at forebygge og forebygge misbrug og ulovlig brug af vores tjenester.

Dem der modtager personlige oplysninger.

Vi må dele dine personlige oplysninger med andre, men kun når loven tillader det. Personlige data kan deles med f.eks. myndigheder, selskaber i Tiles R Us Group, logistikvirksomheder, marketingfirmaer eller andre leverandører. Vi har underskrevet en personlighedsaftale med leverandører, som behandler personlige data på vores vegne.

Overførsel af personoplysninger til lande uden for EU / EØS

I nogle tilfælde kan vi overføre dine personlige oplysninger til juridiske personer i lande uden for EU / EØS. I sådanne tilfælde er det til lande, som EU-Kommissionen har besluttet, at der er beskyttelses aftale med, og brugen af ​​standardkontrakt bestemmelser, der er godkendt af Europa-Kommissionen eller andre passende garantier. Overførsler til USA kan også finde sted i overensstemmelse med Privacy Shield-bestemmelserne.

Så længe dine personlige oplysninger er gemt

Vi gemmer dine personlige oplysninger, så længe det er nødvendigt for de formål som de skal anvendes til, eller så længe som det kræves via lovereglerne.

Køb og ordrehistorik gemmes, så længe det behøves ifølge loven.

Kundeserviceoplysninger relateret til køb og klager er gemt, så længe det behøves ifølge loven.

Oplysninger til Marketing gemmes, indtil du har ikke længere ønsker at modtage marketingsoplysninger fra os

Oplysninger til forebyggelse af misbrug og forbrydelser gemmes, så længe vi behøver det, for at kunne rapportere forbrydelser som f.eks bedrageri.

Dine rettigheder

Vi vil besvare dine henvendelser om dine rettigheder så hurtigt som muligt.

Når det er tilladt efter gældende lov, kan vi opkræve et administrationsgebyr for at opfylde en anmodning som er relevant til det som står skrevet herunder.

Adgang

Du har ret til at modtage oplysninger om, hvordan vi behandler dine personlige data og en kopi af dine personlige oplysninger.

Korrektion

Du kan anmode om, at ukorrekte eller ufuldstændige data korrigeres.

Sletning

Du har ret til at slette dine personlige oplysninger i følgende tilfælde:

Personlige data er ikke længere nødvendige for de formål, hvortil de blev indsamlet eller behandlet

Du har tilbagekaldt dit samtykke til at behandle dine personlige data, og der er ikke noget andet retsgrundlag for behandlingen;

Du har gjort indsigelse mod behandlingen af ​​personlige oplysninger, der er udført på grundlag af vores legitime interesse, og din interesse er tungere: Vi har behandlet personoplysningerne ulovligt;

Personlige oplysninger skal slettes for at overholde en juridisk forpligtelse.

Graduering af behandling

Du har ret til at anmode om, at behandlingen af ​​dine personlige oplysninger begrænses i følgende tilfælde:

Du bestrider rigtigheden af ​​personlige data i en tid, der gør det muligt for os at kontrollere, om dine personlige oplysninger er korrekte;

Vi har behandlet personlige oplysninger

Modstand mod behandling

Du har ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af ​​dine personlige oplysninger, som vi behandler på grund af en berettiget interesse. Behandlingen ophører i så fald, vi ikke længere har nogen interesse i at beholde dine personlige oplysninger, med mindre det er til brug for at fortsætte behandlingen og beskytte de juridiske krav.

Modstand mod direkte markedsføring

Du har ret til at modsætte dig behandling af personlige oplysninger til direkte markedsføring. Du kan gøre indsigelse mod direkte markedsføring ved at kontakte kundeservice. Hvis du har foretaget en sådan indsigelse, vil vi holde op med at anvende dine personlige oplysninger til direkte markedsføring.

Dataportabilitet

Du har ret til at få de personlige oplysninger, som du har givet til os, som vi anvender efter tilladelse af dig eller på grund af dit samtykke, på et struktureret, regelmæssig og maskinlæsbart format.

Klager

Hvis du er utilfreds med, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger, bedes du kontakte os via kundeservice eller kontaktformularen på hjemmesiden, eller indgive en klage til en regulerende myndighed.

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top