Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering

Klinker 23x27 cm

Et meget praktisk og smukt format. Klinker 23×27 cm anvendes ofte i badeværelset eller køkkenet på enten gulvet eller på væggen bagved vasken eller mellem skabene. Mange finder også på at anvende denne størrelse i stuen, entreen, balkonen eller altanen, for at få et fint resultat.

Klinker til flere rum

Da klinker 23×27 cm normalt tåler både gulvvarme og frostsikre, kan de faktisk anvendes næsten hvor som helst i dit hjem, og hvor du kunne tænke dig. Kun fantasien sætter grænser. Renoverer din stue med holdbare og smukke nye klinker, som tåler gulvvarme. Eller forny din balkon med et smukt nyt gulv i forskellige farver. Klinker 23×27 cm som kan modstå vinterkulden og det nordiske klima, fordi de er frostsikre. Der findes mange forskellige muligheder for klinker i størrelsen 23×26 cm, som man kan kombinerer med hinanden, for at skabe en mere spændende og levende følelse.

Anvendelsesområde

 • Anvendes på gulv og vægge
 • Anvendes indendørs og udendørs

Du kan selv vælge og bestemme, om man vil anvende klinker på væggen eller gulvet. Ved at anvende klinker på både gulvet og væggen skaber du en mere ensartet effekt. Især hvis du kombinerer forskellige klinker fra den samme farveserie. Klinker 23×27 cm har et smukt og stort udvalg af farverige klinker og mønstre, som du kan kombinerer med hinanden. Om du ønsker et unikt og personligt look som udstråler liv og glæde i hverdagen.

Vigtigt at vide

For at få mindst mulig fugebredde og at fugen ikke skal være så synlig, skal man vælge klinker med lige kanter, også kaldet rektificeret kanter. Hvis du gerne vil at fugen skal være mere synlig, så skal du vælge klinker med runde kanter.

Klinker 23×27 cm er fremstillet af et meget slidstærkt og holdbart materiale, som stort set ikke slides op, i sammenligning med andre materialer som f.eks. parketgulve eller trægulve.

I mindre rum er det almindeligt at anvende mindre formater som eksempel 20×20 cm. Det giver rummet en følelse af at være større end det i virkeligheden er. I store rum er det bedre at have større klinker, så rummet ikke skal føles for stort.

[ Læs mere ]
1-199 DKK
199-399 DKK
399-699 DKK
699+ DKK
Ryd Filtre

Viser alle 4 resultater

 • 32%

  Klinker Hexagon Rift Blanco 23X26,6

  799 kr. /m²
 • 32%

  Klinker Hexagon Rift Crema 23X26,6

  799 kr. /m²
 • 32%

  Klinker Hexagon Fingal 23X26,6

  799 kr. /m²
 • 32%

  Klinker Hexagon Igneus 23X26,6

  799 kr. /m²

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top