Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
43%
Nivelleringsspindler 1,5 mm 250 stk
271 kr. /st
Ni Sparar 200 kr
Dette produkt kan sendes indenfor

På lager


Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Sendes afsted fra lager af indenfor 2-4 hverdage

Nivelleringsspindler 1,5 mm 250 stk

Nivelleringsspindler 1,5 mm er afstandsstykker med skruegevind, der anvendes til at opnå en ensartet fugebredde på 1 mm, samtidig med at niveauforskellen mellem fliser og klinker udjævnes.  Afstandsstykkerne er kompatible med fliser / klinker med en tykkelse på 3-17 mm og kan anvendes til montering på både gulve og vægge. De er lavet af et råmateriale, der er halvelastisk og med høj trækstyrke. Den skruede spiralform gør at det er let at få nivelleringskoppen på. Anvendes sammen med nivelleringskop for at udjævne niveauforskelle mellem fliser og klinker.

Anvendes med dette produkt.

https://www.tilesrus.dk/fliser/tilbehoer/nivelleringskopper-100-stk/

Beskrivelse

Nivelleringsspindler 1,5 mm er afstandsstykker med skruegevind, der anvendes til at opnå en ensartet fugebredde på 1 mm, samtidig med at niveauforskellen mellem fliser og klinker udjævnes. Afstandsstykkerne er kompatible med fliser / klinker med en tykkelse på 3-17 mm og kan anvendes til montering på både gulve og vægge. De er lavet af et råmateriale, der er halvelastisk og med høj trækstyrke. Den skruede spiralform gør at det er let at få nivelleringskoppen på. Anvendes sammen med nivelleringskop for at udjævne niveauforskelle mellem fliser og klinker.

Yderligere information

Antal pr pakke

250

Levering

Du kunne også være interesseret i...

 • 40%

  OX Trade Gummihammer Sort 16 oz

  60 kr. /st
  Ni Sparar 40 kr
 • 40%

  Fliselæggerpas Med 2 Vaterpas 600 mm

  285 kr. /st
  Ni Sparar 190 kr
 • 36%

  OX Trade Løse Kiler 6 mm

  55 kr. /st
  Ni Sparar 30 kr

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top