Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
27%
Stenimprægnering 1L
279 kr. /st
Ni Sparar 100 kr
Dette produkt kan sendes indenfor

På lager


Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Sendes afsted fra lager af indenfor 1-2 hverdage

Stenimprægnering er en produkt af høj kvalitet der er klar til brug.

Dette  produkt beskytter mod fugt, olie og skadelige substanser. Anbefales til cementfliser, porøs natursten og andre stengulve med porøs overflade. Imprægneringen kan intensivere farven i stenen.

Stenimprægnering rækker til 5 kvm fliser.

Stenimprægnering:

· Beskytter mod snavs, olie og kemiske substanser.
· Forstærker den imprægnerede overflade.
· Danner hurtigt en beskyttende belægning.
· Tørrer til en helt tør lige overflade.
· Forstærker frost-resistansen.
· Høj kemisk og mekanisk modstandskraft.

Anvendelse og forberedelse

Overfladen rengøres nøje, og skal være fri fra snavs, støv og fedt. Det er en god idé at bruge handsker ved håndtering af cementfliser for at minimere risikoen af fedtpletter fra fingrer.

Applicere imprægnering med en pensel eller ren klud, mindre områder ad gangen, to gange før overfladen er tør. Var nøje at stryge imprægneringen lige ud i et tyndt lage.  Imprægneringen skal udføres i tørre miljøer og i temperaturer mellem +5°C to + 30°C.

Beskrivelse

Stenimprægnering er en produkt af høj kvalitet der er klar til brug. Dette  produkt beskytter mod fugt, olie og skadelige substanser. Anbefales til cementfliser, porøs natursten og andre stengulve med porøs overflade. Imprægneringen kan intensivere farven i stenen. Stenimprægnering rækker til 5 kvm fliser. Stenimprægnering: · Beskytter mod snavs, olie og kemiske substanser. · Forstærker den imprægnerede overflade. · Danner hurtigt en beskyttende belægning. · Tørrer til en helt tør lige overflade. · Forstærker frost-resistansen. · Høj kemisk og mekanisk modstandskraft. Anvendelse og forberedelse Overfladen rengøres nøje, og skal være fri fra snavs, støv og fedt. Det er en god idé at bruge handsker ved håndtering af cementfliser for at minimere risikoen af fedtpletter fra fingrer. Applicere imprægnering med en pensel eller ren klud, mindre områder ad gangen, to gange før overfladen er tør. Var nøje at stryge imprægneringen lige ud i et tyndt lage.  Imprægneringen skal udføres i tørre miljøer og i temperaturer mellem +5°C to + 30°C.

Yderligere information

Levering

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stenimprægnering 1L”

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top