Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
Posted on
[wooslider slider_type=”slides” slide_page=”homepage”]
[product_categories_slider columns=”3″ ids=”380,351,244,289,256,259″]

Bedst udvalgte fliser

[products_slider ids=”1172″ columns=”1″]
[best_selling_products_slider per_page=”12″ columns=”3″]

Nye fliser

[products_slider ids=”849″ columns=”1″]
[recent_products_slider per_page=”3″ columns=”3″]

Bedst fliser

[products_slider ids=”1275″ columns=”1″]
[top_rated_products_slider per_page=”12″ columns=”3″]

Tiels R Us kan altid tilbyde unikke flisetilbud- vi gør det både prisværd og nemt for jer!

Bliv inspireret af de uendelige muligheder og farver, bæredygtige naturmaterialer giver.

Fliser

Køb dine fliser hos en rigtig flise-specialist

Tiels R Us er jeres nye fliseleverandør på internet. Vi udgår fra Malmø, Sverige og leverer fliser til hele Danmark (og andre dele af Skandinavien). Vi har et lager i Malmø hvor det er muligt at komme ud og se på vores produkter i lager (efter aftale), og det er også muligt at bestille prøvestykker hjem. Os der har startet TilesRUs har mange års erfaring indenfor fliser og fliseprodukter. Vi prøver at videreformidle vores erfaring og de kontakter vi har bygget op under mange år, med at tilbyde kvalitetsprodukter til et meget godt pris. Vi har valgt den her form af forretning for at kunne tilbyde laveste mulige pris, men vores produkter er af højeste kvalitet. Vi har for eksempel vores egen produktion af cementfliser som vi har sammenlignet med mange andre og kommet frem til at de holder så høj kvalitet at vi med glæde sætter vores navn på produktet. Vi samarbejder med nogen af verdens største fliseleverandører og har mulighed at få rigtigt gode priser som gør at vi kan holde priserne nede for vores kunder. De fleste af os taler svensk, men vores kundeservice er dansktalende. Hvis I ikke har mulighed at ringe indenfor telefontid, svarer vi også via email indenfor et døgn i hverdagene. Vi efterstræber god service og tilfredse kunder. Vi er måske ikke de bedste til dansk, men vi kender vores fliser ;-). Kig ind og se hvor nemt det er at bestille online. Vi leverer dine varer til dørren.

KLINKER

Et klinkegulv er rigtigt smukt og giver et eksklusivt og levende indtryk. Hver flise er unik og farver og variationer er uendelige. Klinker er også meget nemt at vedligeholde og holder sig pænt i mange år. Vi leverer klinker fra verdens ledende fliseleverandører, fra de mest eksklusive til helt almindelige, neutrale. Moderne, eksklusive klinker til fantastisk lave priser og fast pris på fragten (fri fragt ved køb over 3000). Vi har frostsikre fliser til udendørs brug, og skridt sikre fliser at bruge ved poolen.

MOSAIK

Mosaik er en dekorativ sammensætning af forskellige farvede små stykker af porcelæn, sten eller glas. Mosaikker har sandsynligvis en plads i alle kendte kulturer. De første kendte mosaikker er mindst 5000 år gammelt! Hos os finder I det der helt specielle, unikke. Vi har smuk glas-, sølv-, guld-, metal-, og naturstens-mosaik. Mosaik er for det meste monteret på PVC-net for at gøre monteringen nemmere. Vi har mosaik til både indendørs og udendørs brug. Der er uendeligt mange muligheder til variation og personlighed. Unikke gulvfliser, kunstmosaik eller retro – du finder din stil hos os.

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top