Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
21%
Vægflise Rabari Multicolor 10X20
499 DKK 399 DKK /m²
Ni Sparar 100 kr
Om du handler for over 4000 DKK
Lige Nu : 319 DKK/m²
Du har dage tilbage.

På lager

1.36 m² Per unit 543 DKK Pris per enhed
Antal m²
Pr.Box

Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Bestillingsvare: Bestilles onsdag morgen: Ank.til lageret efter en uge ca.10-15 hverdage

Vægflise Rabari Multicolor er en smuk og speciel vægflise i forskellige farve-nuancer som er en del af serien Fusion fra Spanske Vives.

Denne serie er taget frem for at passe dagens trender indenom fliser, den måler 100×200 mm og er 7,5 mm tyk. Serien består af forskellige mønster og ensfarvede fliser, som viser forskellige stiler og sammenhæng. Kombinationen af moderne og klassiske stil gør at de danner en fusion mellem tidsalder og trender. Rabari  Multicolor fåes i forskellige farver, som er tilfældigt blandet i hver kasse. kan anvendes i køkkenet eller i badeværelset, men fungerer også i andre rum og bruges bare indendørs.

Beskrivelse

Vægflise Rabari Multicolor er en smuk og speciel vægflise i forskellige farve-nuancer som er en del af serien Fusion fra Spanske Vives. Denne serie er taget frem for at passe dagens trender indenom fliser, den måler 100×200 mm og er 7,5 mm tyk. Serien består af forskellige mønster og ensfarvede fliser, som viser forskellige stiler og sammenhæng. Kombinationen af moderne og klassiske stil gør at de danner en fusion mellem tidsalder og trender. Rabari  Multicolor fåes i forskellige farver, som er tilfældigt blandet i hver kasse. kan anvendes i køkkenet eller i badeværelset, men fungerer også i andre rum og bruges bare indendørs.

Yderligere information

Egnet for

Farve

Størrelse (cm)

Kant

Overflade

Tåler gulvvarme

Frostsikker

Antal pr pakke

68

Tykkelse (mm)

Anvendelse

Indendørs

Levering

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vægflise Rabari Multicolor 10X20”

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top