Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
38%
Vægflise Metro Red 10X20 Pakkepris 4 kvm
1 996 kr. /st
Ni Sparar 1 203 kr
Dette produkt kan sendes indenfor

På lager


Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Sendes afsted fra lager af indenfor 1-2 hverdage

Restparti 4 kvm

Vægflise Metro Red er en blank rød flise med facet-kant.

Metro er en prisværdig flise som findes i flere forskellige nuancer. Den her slags fliser blev først brugt i Paris metro. Stilen blev kaldt Art Noveau og den blev hurtigt populær over hele verden. Metro Red er et klart valg når det kommer til tredimensionalitet til en god pris. Den smukke, blanke overflade og den skrå kant spejler lyset og bidrager til et dynamisk og levende miljø. En meget dekorativ flise som føles både moderne og klassisk på samme gang. Fungerer lige så godt i køkken som i bad, og er til vægge indendørs, Hver flise måler 100×200 mm og er 11 mm tyk.

Beskrivelse

Vægflise Metro Red er en blank rød flise med facet-kant. Metro er en prisværdig flise som findes i flere forskellige nuancer. Den her slags fliser blev først brugt i Paris metro. Stilen blev kaldt Art Noveau og den blev hurtigt populær over hele verden. Metro Red er et klart valg når det kommer til tredimensionalitet til en god pris. Den smukke, blanke overflade og den skrå kant spejler lyset og bidrager til et dynamisk og levende miljø. En meget dekorativ flise som føles både moderne og klassisk på samme gang. Fungerer lige så godt i køkken som i bad, og er til vægge indendørs. Hver flise måler 100×200 mm og er 11 mm tyk.

Yderligere information

Levering

Farve

Tykkelse (mm)

Egnet for

Størrelse (cm)

Overflade

Frostsikker

Tåler gulvvarme

Anvendelse

Indendørs

Kant

Antal pr pakke

200

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vægflise Metro Red 10X20 Pakkepris 4 kvm”

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top