Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
SolgtSolgt
Vægflise Soliva 13X13
31 kr. /st
Ni Sparar 21 kr

På lager


Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Sendes afsted fra lager af indenfor 1-2 hverdage

Vægflise Soliva er en smukt mønstret flise i flere farver, fra spanske Vives.

Det findes 30 forskellige mønster og de er blandede i forpakningen. Det smukke mønster og de klare farver bidrager til en landlig og rustik følelse. Indgår i serien Aranda fra Vives Ceramica, og kan kombineres med nogen af de mange ensfarvede fliser i den serie. Vægflise Soliva kan bruges i køkken eller bad, men passer lige så godt i andre områder. Hver flise måler 130×130 mm og bruges til vægge indendørs.

OBS!! Sælges pr styk.

 

Beskrivelse

Vægflise Soliva er en smukt mønstret flise i flere farver, fra spanske Vives. Det findes 30 forskellige mønster og de er blandede i forpakningen. Det smukke mønster og de klare farver bidrager til en landlig og rustik følelse. Indgår i serien Aranda fra Vives Ceramica, og kan kombineres med nogen af de mange ensfarvede fliser i den serie. Vægflise Soliva kan bruges i køkken eller bad, men passer lige så godt i andre områder. Hver flise måler 130×130 mm og bruges til vægge indendørs. OBS!! Sælges pr styk.

Yderligere information

Størrelse (cm)

Egnet for

Farve

Overflade

Anvendelse

Indendørs

Tykkelse (mm)

Kant

Frostsikker

Tåler gulvvarme

Levering

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vægflise Soliva 13X13”

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top