Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
72%
Peronda M.FS Saja-N 5X33
279 DKK 79 DKK /st
Ni Sparar 200 kr
Om du handler for over 4000 DKK
Lige Nu : 63 DKK/st
Du har dage tilbage.

På lager


Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Bestillingsvare: Bestilles onsdag morgen: Ank.til lageret efter en uge ca.10-15 hverdage

Peronda M.FS Saja-N er en grå-sort farvet mat liste med brune farvenuancer fra Spanske Peronda.

Hver liste måler 50×330 mm og er 10 mm tyk. Denne liste går at bruge sammen med FS SAJA-N som er en flise i slidt metal look. Peronda M.FS Saja-N kan anvendes som en kant på vægge indendørs og udendørs, og er en utrolig flot flise i peronda kvalitet. Den her serie fra Peronda er resultatet af et samarbejde med indretnings- og møbeldesigner Fransisco Segarra, som er meget kendt for design i vintage-stil. Den her kollektion giver en gammeldags følelse og karaktær til helt nye fliser.

FS Saja er et helt nyt spændende koncept indenfor keramiske fliser, som indgår i FS -serien igennem perondas produktlinie, som udforsker inspirende muligheder med metalfliser. FS Saja findes også i beige farve.

OBS!! Sælges Stykvis.

Beskrivelse

Peronda M.FS Saja-N er en grå-sort farvet mat liste med brune farvenuancer fra Spanske Peronda. Hver liste måler 50×330 mm og er 10 mm tyk. Denne liste går at bruge sammen med FS SAJA-N som er en flise i slidt metal look. Peronda M.FS Saja-N  kan anvendes som en kant på vægge indendørs og udendørs, og er en utrolig flot flise i peronda kvalitet. Den her serie fra Peronda er resultatet af et samarbejde med indretnings- og møbeldesigner Fransisco Segarra, som er meget kendt for design i vintage-stil. Den her kollektion giver en gammeldags følelse og karaktær til helt nye fliser. FS Saja er et helt nyt spændende koncept indenfor keramiske fliser, som indgår i FS -serien igennem perondas produktlinie, som udforsker inspirende muligheder med metalfliser. FS Saja findes også i beige farve. OBS!! Sælges Stykvis.

Yderligere information

Farve

Størrelse (cm)

Frostsikker

Kant

Tåler gulvvarme

Overflade

Anvendelse

Indendørs & Udendørs

Egnet for

Tykkelse (mm)

Levering

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Peronda M.FS Saja-N 5X33”

Du kunne også være interesseret i...

 • + Ekstra 20% rabat
  32%

  Klinker Peronda FS Saja-N 33X33

  629 DKK 429 DKK /m²
  Ni Sparar 200 kr
 • + Ekstra 20% rabat
  32%

  Klinker Peronda FS Saja-B 33X33

  629 DKK 429 DKK /m²
  Ni Sparar 200 kr

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top