Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
44%
Webertec Rørmanchet 50-75 mm
79 kr. /st
Ni Sparar 60 kr
Dette produkt kan sendes indenfor

2 på lager


Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Sendes afsted fra lager af indenfor 2-4 hverdage

Webertec Rørmanchet 50-75 mm

Rørmanchetter til brug i Tec Foil Systems og Tec Dispersion Systems. Opfylder kravene til europæisk teknisk godkendelse. Bygningskeramik rådets Branschregler og Boværkets Byggeregler.

Produktanmeldelser

Svanemærket (trivialitetsgrænse)
BASTA
Svanen (opført)
CE
BVB Accepteras

Underlag
Gulve og Vægge

Anvendelsesområde
Til udførelse af en brøndforbindelse i Weber Wet Room System

Anvendelse
Rørmanchetter til anvendelse i Tec Foil Systems og Tec Dispersion Systems, Rørmanchet 2×24-32 mm er beregnet til tætning mod Pipe-in-Pipe-systemer og tilsvarende, der er installeret med 40 mm centerafstand i armaturet, hvilket sikrer, at vinklen på udgående rør til væggen er 90 ° C.

Produktblad

Byggevaredeklaration

 

Beskrivelse

Rørmanchetter til brug i Tec Foil Systems og Tec Dispersion Systems. Opfylder kravene til europæisk teknisk godkendelse. Bygningskeramik rådets Branschregler og Boværkets Byggeregler. Produktanmeldelser Svanemærket (trivialitetsgrænse) BASTA Svanen (opført) CE BVB Accepteras Underlag Gulve og Vægge Anvendelsesområde Til udførelse af en brøndforbindelse i Weber Wet Room System Anvendelse Rørmanchetter til anvendelse i Tec Foil Systems og Tec Dispersion Systems, Rørmanchet 2×24-32 mm er beregnet til tætning mod Pipe-in-Pipe-systemer og tilsvarende, der er installeret med 40 mm centerafstand i armaturet, hvilket sikrer, at vinklen på udgående rør til væggen er 90 ° C.

Yderligere information

Levering

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top