Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
60%
Webertec Membran og folielim 2 kg
179 kr. /st
Ni Sparar 266 kr
Dette produkt kan sendes indenfor

5 på lager


Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Sendes afsted fra lager af indenfor 2-4 hverdage

Se Relateret Produkter

Webertec Membran og folielim 2 kg

Webertec membran og folielim er et vandtæt, fleksibelt vandtætningslag. Produktet er beregnet som et vandtætningslag på indvendige vægge og gulve i solide konstruktioner med keramiske fliser / klinker i vådrum i boliger og dermed sammenlignelige vådrum i offentlige bygninger.

Produktanmeldelser

Svanen (opført)
CE
BASTA
BVB Accepteret

Anvendelsesområde

Som en vandtæt membran i alle Weber Wet Room-systemer. Til anvendelse på beton ældre end 2 måneder, muret, pudset /sparklet med cementbaseret gips, godkendt gips, mineralbundet kit eller dimensionelt stabile vådrumsplader.

Underlag
Gulve og Vægge

Materialeforbrug

1,0 kg/m²

Produktblad

Byggevaredeklaration

Sikkerhedsblad

Beskrivelse

Webertec membran og folielim er et vandtæt, fleksibelt vandtætningslag. Produktet er beregnet som et vandtætningslag på indvendige vægge og gulve i solide konstruktioner med keramiske fliser / klinker i vådrum i boliger og dermed sammenlignelige vådrum i offentlige bygninger. Produktanmeldelser Svanen (opført) CE BASTA BVB Accepteret Anvendelsesområde Som en vandtæt membran i alle Weber Wet Room-systemer. Til anvendelse på beton ældre end 2 måneder, muret, pudset /sparklet med cementbaseret gips, godkendt gips, mineralbundet kit eller dimensionelt stabile vådrumsplader. Underlag Gulve og Vægge Materialeforbrug 1,0 kg/m²

Yderligere information

Levering

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top