Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
37%
Mapeflex MS 45 113 Fugemasse Lim Grey
159 kr. /st
Ni Sparar 90 kr
Dette produkt kan sendes indenfor

10 på lager


Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Sendes afsted fra lager af indenfor 1-2 hverdage

Mapeflex MS 45 113 Fugemasse Lim Grey.

En-komponent, fleksibel, tixotropisk, hurtighærdende, SMPbaseret fugemasse og lim med høj E-modul, også velegnet til fugtige overflader. Mapeflex MS er specielt udviklet til fugning af ekspansions- og dilatationsfuger på horisontale og vertikale flader. Produktet er også velegnet som lim og danner en fleksibel limforbindelse mellem ensartede og uensartede materialer, som normalt benyttes i bygningsindustrien, samt til at erstatte eller integrere
mekaniske fæstneanordninger.

http://www.mapeigroup.com/public/SE/products/428-mapeflexms45-dk.pdf

Beskrivelse

Mapeflex MS 45 113 Fugemasse Lim Grey. En-komponent, fleksibel, tixotropisk, hurtighærdende, SMPbaseret fugemasse og lim med høj E-modul, også velegnet til fugtige overflader. Mapeflex MS 45 er specielt udviklet til fugning af ekspansions- og dilatationsfuger på horisontale og vertikale flader. Produktet er også velegnet som lim og danner en fleksibel limforbindelse mellem ensartede og uensartede materialer, som normalt benyttes i bygningsindustrien, samt til at erstatte eller integrere mekaniske fæstneanordninger.

Yderligere information

Levering

Farve

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top