Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
49%
Bostik Foil Seal Cement Part A 5 kg
315 DKK /st
Ni Sparar 300 kr
Dette produkt kan sendes indenfor

På lager


Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Sendes afsted fra lager af indenfor 1-2 hverdage

Bostik Foil Seal Cement Part A 5 kg

Produktet er inkluderet i et 2-komponent fælles tætningslim bestående af en pulverdel og en dispersionsdel. Del A (pulverdel) blandes med lige vægtdele af del B (spredning). Med spiralblander med lav hastighed blandes pulver og dispersion til en glat og klumpfri masse, der er let at påføre med rulle eller børste. Det fælles tætningslim er inkluderet i Bostik vådrumsstrukturer VTvF og VTgF.

Anvendelsesområde:
Til fugetætning af tætningsfilmen, tætningslist, rørmanchetter, indre og ydre hjørner.

Teknisk data:
Arbejdstemperatur: Mellem + 10 C og + 25 C
Forbrug: 0,1 kg / lpm
Tørretid: Ca. 5 timer ved +23 C, 50% RF
Brugstid: Ca. 60 minutter
Indendørs: Ja
Rengøring af værktøj: Umiddelbart direkte med lunkent vand

Sikkerhedsblad

Produktblad

Beskrivelse

Produktet er inkluderet i et 2-komponent fælles tætningslim bestående af en pulverdel og en dispersionsdel. Del A (pulverdel) blandes med lige vægtdele af del B (spredning). Med spiralblander med lav hastighed blandes pulver og dispersion til en glat og klumpfri masse, der er let at påføre med rulle eller børste. Det fælles tætningslim er inkluderet i Bostik vådrumsstrukturer VTvF og VTgF. Anvendelsesområde: Til fugetætning af tætningsfilmen, tætningslist, rørmanchetter, indre og ydre hjørner. Teknisk data: Arbejdstemperatur: Mellem + 10 C og + 25 C Forbrug: 0,1 kg / lpm Tørretid: Ca. 5 timer ved +23 C, 50% RF Brugstid: Ca. 60 minutter Indendørs: Ja Rengøring af værktøj: Umiddelbart direkte med lunkent vand  

Yderligere information

Levering

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top