Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
40%
Mapenet 150 1X50 M
1 999 kr. /st
Ni Sparar 1 300 kr
Dette produkt kan sendes indenfor

2 på lager


Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Sendes afsted fra lager af indenfor 2-4 hverdage

Mapenet 150 1X50 M

Mapenet er et alkalibestandigt glasfibernet til forstærkning af vandforseglingslag, revneforebyggende membraner og cementbaserede nivellerings- og nivelleringslag.

Nettet er lavet af glasfiber behandlet med en speciel primer, der gør den modstandsdygtig over for baser og forbedrer vedhæftning til alle vandtætnings nivellerings- og nivelleringsprodukter (hvor brug anbefales).

Når udjævnings- og udjævningsproduktet eller vandtætningslag er hærdet, styrker glasfibernettet laget og beskytter mod revner på grund af bevægelser i underlaget eller den flade overflade. Det gør det også lettere at påføre jævne lag af nivellerings- og nivelleringsmasse med en tykkelse på ca. 2 mm og forbedrer systemets modstandsdygtighed over for temperaturvariationer.

Produktblad

 

Beskrivelse

Mapenet 150 1X50 M Mapenet er et alkalibestandigt glasfibernet til forstærkning af vandforseglingslag, revneforebyggende membraner og cementbaserede nivellerings- og nivelleringslag. Nettet er lavet af glasfiber behandlet med en speciel primer, der gør den modstandsdygtig over for baser og forbedrer vedhæftning til alle vandtætnings nivellerings- og nivelleringsprodukter (hvor brug anbefales). Når udjævnings- og udjævningsproduktet eller vandtætningslag er hærdet, styrker glasfibernettet laget og beskytter mod revner på grund af bevægelser i underlaget eller den flade overflade. Det gør det også lettere at påføre jævne lag af nivellerings- og nivelleringsmasse med en tykkelse på ca. 2 mm og forbedrer systemets modstandsdygtighed over for temperaturvariationer.  

Yderligere information

Levering

Frostsikker

Anvendelse

Indendørs & Udendørs

Størrelse (cm)

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top