Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
36%
OX Pro Fugespand 24 L
339 DKK /st
Ni Sparar 186 kr
Dette produkt kan sendes indenfor

På lager


Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Sendes afsted fra lager af indenfor 1-2 hverdage

OX Pro Fugespand  24 L.

Er en spand hvor du kan have den blandet fuge i og der findes hjul på spanden, så den er nemmere at transpotere rundt når man arbejder. Der findes 3 små ruller som man kan sætte fast oven på spanden, så man kan tørre fugebrædet af inden man påføre fugen på fliserne, såd er ikke kommer for meget fuge på fliserne. Spanden er lavet af kraftigt og solidt blåt plastik, så den går at anvende flere gange. Kan bruges i alle rum i hjemmet, også udendørs.

Beskrivelse

OX Pro Fugespand  24 L er en spand hvor du kan have den blandet fuge i og der findes hjul på spanden, så den er nemmere at transpotere rundt når man arbejder. Der findes 3 små ruller som man kan sætte fast oven på spanden, så man kan tørre fugebrædet af inden man påføre fugen på fliserne, såd er ikke kommer for meget fuge på fliserne. Spanden er lavet af kraftigt og solidt blåt plastik, så den går at anvende flere gange. Kan bruges i alle rum i hjemmet, også udendørs.

Yderligere information

Anvendelse

Indendørs & Udendørs

Egnet for

Farve

Levering

Du kunne også være interesseret i...

 • 38%

  Hjørnefugebrædt 260X80 mm

  118 DKK /st
  Ni Sparar 71 kr
 • 39%

  Svamp Med Håndtag 140X280 mm

  91 DKK /st
  Ni Sparar 57 kr

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top