Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
41%
Weber Special Silikone White 11 310 ml
95 kr. /st
Ni Sparar 65 kr
Dette produkt kan sendes indenfor

5 på lager


Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Sendes afsted fra lager af indenfor 4-6 hverdage

Weber Special Silikone White 11 310 ml

Weber specialsilikone er et yderst elastisk anti-skimmelsvampebehandlet eddikesyrehærdende silikone fugemasse til brug i vådrum. Speciel silikone fås kun i hvid

Egenskaber og fordele

  • Anti-skimmelbehandlet silikone

Anvendelsesområde 
Webers specielle silikone er skimmelsvampebehandlet til brug i våde områder. Har god vedhæftning til fliser, klinker, træ, glas, plast, polystyren uden forbehandling med primer. Speciel silikone er fugthærdende, hvilket betyder at den reagerer med fugt i luft og materialer.

Det betyder også, at fugen hærder og dannes hurtigere, når der er høj luftfugtighed (sommer og efterår), end når luften er tør (vinter). Weber neutral silikone anbefales ikke til akvarier, marmor, natursten, mursten og ved fugning under vand.

Underlag
Gulve og Vægge

Materialeforbrug
En patron er tilstrækkelig (fugebredde x fugedybde)
4 mm x 3 mm = 24 lpm 6 mm x 3 mm = 16 lpm 10 mm x 5 mm = 6 lpm 15 mm 6 mm = 3 lpm
De angivne værdier for materialeforbrug er omtrentlige. Afvigelser opad og nedad kan forekomme.

Produktblad

Sikkerhedsblad

 

Beskrivelse

Weber specialsilikone er et yderst elastisk anti-skimmelsvampebehandlet eddikesyrehærdende silikone fugemasse til brug i vådrum. Speciel silikone fås kun i hvid
Egenskaber og fordele
  • Anti-skimmelbehandlet silikone
Anvendelsesområde  Webers specielle silikone er skimmelsvampebehandlet til brug i våde områder. Har god vedhæftning til fliser, klinker, træ, glas, plast, polystyren uden forbehandling med primer. Speciel silikone er fugthærdende, hvilket betyder at den reagerer med fugt i luft og materialer. Det betyder også, at fugen hærder og dannes hurtigere, når der er høj luftfugtighed (sommer og efterår), end når luften er tør (vinter). Weber neutral silikone anbefales ikke til akvarier, marmor, natursten, mursten og ved fugning under vand. Underlag Gulve og Vægge Materialeforbrug En patron er tilstrækkelig (fugebredde x fugedybde) 4 mm x 3 mm = 24 lpm 6 mm x 3 mm = 16 lpm 10 mm x 5 mm = 6 lpm 15 mm 6 mm = 3 lpm De angivne værdier for materialeforbrug er omtrentlige. Afvigelser opad og nedad kan forekomme.  

Yderligere information

Levering

Farve

Indhold

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top