Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
40%
Weber Rapid Grout Medium Grey 17 3 kg
90 kr. /st
Ni Sparar 60 kr
Dette produkt kan sendes indenfor

6 på lager


Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Sendes afsted fra lager af indenfor 2-4 hverdage

Weber Rapid Grout Medium Grey 17 3 kg

Cementbaseret, hurtighærdende og stærk vandafvisende fugemasse til samling af tætte keramiske fliser / klinker såsom granitkeramik. Ekstra velegnet til klinker, natursten og glasmosaik.
Hurtig injektionsmørtel er registreret i Basta og accepteres i henhold til Byggvarubedömningen, BVB. Har vurdering B i SundaHus og er en del af Svanens produktportal og har en tredjeparts revideret miljøerklæring, EPD.

Produktanmeldelser

Svanen (opført)
M1
BASTA
EPD
BVB Accepteret

Anvendelsesområde

Til samling af tætte produkter som f.eks. Granitkeramik, mosaik, natursten, klinker, marmor, kunstige fliser / klinker. f.eks. terazzo. Produkterne må ikke være følsomme over for fugtindtrængning eller indeholde reaktiv ballast af silicium, som kan give anledning til alkalisiliciumreaktioner. Specielt velegnet som en all-round samling i krævende miljøer over trægulve, på gulve med gulvvarme, offentlige lokaler og til udvendige fuger. Fugebredde 2-20 mm. Kan anvendes til fugebredde ned til 0,5 mm indendørs.

Underlag
Gulve

Materialeforbrug
0,5-8,0 kg / m² afhængig af fugebredde, størrelsen og tykkelsen af ​​produkterne.

Produktblad

Byggevaredeklaration

Sikkerhedsblad

Certifikat

Arbejdsbeskrivning

Beskrivelse

Cementbaseret, hurtighærdende og stærk vandafvisende fugemasse til samling af tætte keramiske fliser / klinker såsom granitkeramik. Ekstra velegnet til klinker, natursten og glasmosaik. Hurtig injektionsmørtel er registreret i Basta og accepteres i henhold til Byggvarubedömningen, BVB. Har vurdering B i SundaHus og er en del af Svanens produktportal og har en tredjeparts revideret miljøerklæring, EPD. Produktanmeldelser Svanen (opført) M1 BASTA EPD BVB Accepteret Anvendelsesområde Til samling af tætte produkter som f.eks. Granitkeramik, mosaik, natursten, klinker, marmor, kunstige fliser / klinker. f.eks. terazzo. Produkterne må ikke være følsomme over for fugtindtrængning eller indeholde reaktiv ballast af silicium, som kan give anledning til alkalisiliciumreaktioner. Specielt velegnet som en all-round samling i krævende miljøer over trægulve, på gulve med gulvvarme, offentlige lokaler og til udvendige fuger. Fugebredde 2-20 mm. Kan anvendes til fugebredde ned til 0,5 mm indendørs. Underlag Gulve Materialeforbrug 0,5-8,0 kg / m² afhængig af fugebredde, størrelsen og tykkelsen af ​​produkterne.

Yderligere information

Levering

Vægt

Farve

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top