Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
40%
Weber Classic Grout Oak 32 3 kg
90 DKK /st
Ni Sparar 60 kr

Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Sendes afsted fra lager af indenfor 4-6 hverdage

Weber Classic Grout Oak 32 3 kg

Weber Classic Grout er et cementbaseret, normalt tørrende snavs og vandafvisende fugemasse til fugning af glaserede og uglaserede porøse keramiske fliser på vægge. Til fugebredde 1-8 mm. Classic Grout giver en farverig og holdbar samling med høj vedhæftning til flisens kanter. Når du fuger fliser med lav absorbering, såsom granitkeramik, anbefaler vi weber rapid grout.

Classic Grout er registreret i Basta og accepteret i henhold til Byggvarebedømningen, BVB. Har vurdering B i SundaHus og er en del af Svanens produktportal og har en tredjeparts verificeret miljøerklæring, EPD.

Produktanmeldelser

Svanen (opført)
M1
BASTA
EPD
BVB Accepteret

Anvendelsesområde

Til samling af tætte produkter som f.eks. Granitkeramik, mosaik, natursten, klinker, marmor, kunstige fliser / klinker. f.eks. terazzo. Produkterne må ikke være følsomme over for fugtindtrængning eller indeholde reaktiv ballast af silicium, som kan give anledning til alkalisiliciumreaktioner. Specielt velegnet som en all-round samling i krævende miljøer over trægulve, på gulve med gulvvarme, offentlige lokaler og til udvendige fuger. Fugebredde 2-20 mm. Kan anvendes til fugebredde ned til 0,5 mm indendørs.

Til sammenføjning af porøse glaserede og ikke-glaserede produkter såsom fliser, mosaik, kunstige fliser f.eks. Terarzzo. Produkterne må ikke være følsomme over for fugtindtrængning eller indeholde reaktiv ballast af silicium, som kan give anledning til alkalisiliciumreaktioner. Ved fufning af natursten, som ofte suger ujævnt, anbefaler vi rapid grout, især til mørke farver. Ellers er der risiko for misfarvning ved kanterne. Optimeret til anvendelse på vægge i tørre og våde områder, men kan også anvendes udendørs. Fugebredde 1-8 mm. Ved fugning af lavabsorberende fliser som granitkeramik, anbefaler vi rapid grout, også på vægge.

Materialeforbrug
0,5-2,0 kg/m² afhængig af fugebredde, størrelsen og tykkelsen af ​​produkterne.

Produktblad

Byggevaredeklaration

Sikkerhedsblad

 

Beskrivelse

Weber Classic Grout er et cementbaseret, normalt tørrende snavs og vandafvisende fugemasse til fugning af glaserede og uglaserede porøse keramiske fliser på vægge. Til fugebredde 1-8 mm. Classic Grout giver en farverig og holdbar samling med høj vedhæftning til flisens kanter. Når du fuger fliser med lav absorbering, såsom granitkeramik, anbefaler vi weber rapid grout. Classic Grout er registreret i Basta og accepteret i henhold til Byggvarebedømningen, BVB. Har vurdering B i SundaHus og er en del af Svanens produktportal og har en tredjeparts verificeret miljøerklæring, EPD. Produktanmeldelser Svanen (opført) M1 BASTA EPD BVB Accepteret Anvendelsesområde Til samling af tætte produkter som f.eks. Granitkeramik, mosaik, natursten, klinker, marmor, kunstige fliser / klinker. f.eks. terazzo. Produkterne må ikke være følsomme over for fugtindtrængning eller indeholde reaktiv ballast af silicium, som kan give anledning til alkalisiliciumreaktioner. Specielt velegnet som en all-round samling i krævende miljøer over trægulve, på gulve med gulvvarme, offentlige lokaler og til udvendige fuger. Fugebredde 2-20 mm. Kan anvendes til fugebredde ned til 0,5 mm indendørs. Til sammenføjning af porøse glaserede og ikke-glaserede produkter såsom fliser, mosaik, kunstige fliser f.eks. Terarzzo. Produkterne må ikke være følsomme over for fugtindtrængning eller indeholde reaktiv ballast af silicium, som kan give anledning til alkalisiliciumreaktioner. Ved fufning af natursten, som ofte suger ujævnt, anbefaler vi rapid grout, især til mørke farver. Ellers er der risiko for misfarvning ved kanterne. Optimeret til anvendelse på vægge i tørre og våde områder, men kan også anvendes udendørs. Fugebredde 1-8 mm. Ved fugning af lavabsorberende fliser som granitkeramik, anbefaler vi rapid grout, også på vægge. Materialeforbrug 0,5-2,0 kg/m² afhængig af fugebredde, størrelsen og tykkelsen af ​​produkterne.  

Yderligere information

Levering

Vægt

Farve

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top