Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
40%
Ultracolor Plus Fuge Anthracite 114 5 kg
230 kr. /st
Ni Sparar 150 kr
Dette produkt kan sendes indenfor

På lager


Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Sendes afsted fra lager af indenfor 1-2 hverdage

Ultracolor Plus Fuge Anthracite 114 5 kg

Er en hurtig tørring og hurtig hærdning, polymer-forstærket, højtydende cementbaserede fuge. Afvisende med DropEffekt® og anti-mug BioBlock® teknologi. Forhindrer opblomstring.
• Fugebredde 2 – 20 mm
• Forbrug: Afhængig af fugebredde
• Anvendelse: fugning murske

Klassifikation IFØLGE EN 13888 Antracit Fuge er en injektionsmørtel klasse CG2WA; forbedret (2) cementbaserede (C) til brug flade sømme (G) af reduceret vandoptagelse (W) og høj slidstyrke (A). ANVENDELSESOMRÅDE: Indvendige og udvendige fugning af gulve og vægge med alle typer keramiske fliser /klinker (dobbeltbrændt, enkeltbrændt, klinker, porcelæn osv.), Terracotta, stenmaterialer (natursten, marmor, granit, kunstig sten osv.) Og glas og marmormosaik. Nogle eksempler på anvendelse: Fugning af gulve og vægge i områder, som udsættes for intensiv trafik (lufthavne, forretningscentre, restauranter, barer osv.) Fugning af gulve og vægge i boligarealer (hoteller, private huse osv.) Fugning af gulve og vægge på facader, balkoner, terrasser og i svømmebassiner.

TEKNISKE EGENSKABER: Anthracite er en mørtel, der består af en blanding af speciel hydraulisk bindemiddel, graderede aggregater, særlige polymerer, additiver, vandafvisende, organiske molekyler og pigmenter. Med Anthracite fuge udvidet teknologi, som er baseret på en særlig, selvstændig fugtgivende hydraulisk bindemiddel, der garanterer perfekt farve ensartethed, med to innovative teknologier, som er resultatet af forskning: BioBlock® og DropEffect®.

Teknisk Datablad

Beskrivelse

Er en hurtig tørring og hurtig hærdning, polymer-forstærket, højtydende cementbaserede fuge. Afvisende med DropEffekt® og anti-mug BioBlock® teknologi. Forhindrer opblomstring. • Fugebredde 2 – 20 mm • Forbrug: Afhængig af fugebredde • Anvendelse: fugning murske Klassifikation IFØLGE EN 13888 Antracit Fuge er en injektionsmørtel klasse CG2WA; forbedret (2) cementbaserede (C) til brug flade sømme (G) af reduceret vandoptagelse (W) og høj slidstyrke (A). ANVENDELSESOMRÅDE: Indvendige og udvendige fugning af gulve og vægge med alle typer keramiske fliser /klinker (dobbeltbrændt, enkeltbrændt, klinker, porcelæn osv.), Terracotta, stenmaterialer (natursten, marmor, granit, kunstig sten osv.) Og glas og marmormosaik. Nogle eksempler på anvendelse: Fugning af gulve og vægge i områder, som udsættes for intensiv trafik (lufthavne, forretningscentre, restauranter, barer osv.) Fugning af gulve og vægge i boligarealer (hoteller, private huse osv.) Fugning af gulve og vægge på facader, balkoner, terrasser og i svømmebassiner. TEKNISKE EGENSKABER: Anthracite er en mørtel, der består af en blanding af speciel hydraulisk bindemiddel, graderede aggregater, særlige polymerer, additiver, vandafvisende, organiske molekyler og pigmenter. Med Anthracite fuge udvidet teknologi, som er baseret på en særlig, selvstændig fugtgivende hydraulisk bindemiddel, der garanterer perfekt farve ensartethed, med to innovative teknologier, som er resultatet af forskning: BioBlock® og DropEffect®.

Yderligere information

Levering

Vægt

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top