Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
43%
Primer Eco Prim Grip 5 kg
539 kr. /st
Ni Sparar 400 kr
Dette produkt kan sendes indenfor

30 på lager


Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Sendes afsted fra lager af indenfor 4-6 hverdage

Primer Eco Prim Grip

Er en multi-purpose færdigblandet primer med meget lave emissioner af flygtige organiske forbindelser (VOC’er) i henhold til Emicode EC1 Plus. Det indeholder inert silica, der giver en ru overflade, ideelt til grovputsning, glatning og udjævning.
Kan anvendes på underlag af cement, gips, træ, keramik, terrazzo, stenmaterialer og metal. Giver en meget god vedhæftning og kan lægges med alle cement og gipsbaserede produkter.

Giver en ru overflade, ideelt til grovputsning, glatning og udjævning. Det sikrer fremragende vedhæftning på glatte underlag og underlag med lav absorptionskapacitet.
Leveres i 5 kg spand.

Teknisk Datablad

 

Beskrivelse

Primer Eco Prim Grip er en multi-purpose færdigblandet primer med meget lave emissioner af flygtige organiske forbindelser (VOC’er) i henhold til Emicode EC1 Plus. Det indeholder inert silica, der giver en ru overflade, ideelt til grovputsning, glatning og udjævning. Kan anvendes på underlag af cement, gips, træ, keramik, terrazzo, stenmaterialer og metal. Giver en meget god vedhæftning og kan lægges med alle cement og gipsbaserede produkter. Giver en ru overflade, ideelt til grovputsning, glatning og udjævning. Det sikrer fremragende vedhæftning på glatte underlag og underlag med lav absorptionskapacitet. Leveres i 5 kg spand.    

Yderligere information

Levering

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top