Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Fri fragt Vid ordrer over 4000 kr
40%
Klinker Hexagon Bampton Nieve 23X26,6 Pakkepris på 2 kvm
2 000 DKK 1 200 DKK
Ni Sparar 800 kr
Lige Nu : 960 DKK/st
Om du handler for over 4000 DKK
Du har dage tilbage.
Pakkepris på 2 kvm

På lager


Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Bestillingsvare: Bestilles onsdag morgen: 10-15 hverdage/Ank.til lageret efter en uge

Se på andre produkter fra denne serie

Pakkepris på 2 kvm

Restparti på 2 kvm

Klinker Hexagon Bampton Nieve er en sekskantet mat klinke i lysgrå fra spanske Vives.

Vives Ceramica er en af de førende keramiske fliseproducenter og er langt foran i forhold til trends, kvalitet og miljøbevidsthed. En klinke med en naturlig følelse og med naturlige farveskiftninger i overfladen. Hexagon Bampton Nieve er en del af serien Laverton og passer med serien Aston. De neutrale jord- og sten farver sammen med en fin struktureret overflade, giver denne samling den naturlige ro og charme, som findes i det engelske landskab. En fleksibel og praktisk serie, der passer med de fleste stilarter og passer ind naturligt. Hexagon Bampton Nieve kan bruges i både køkken og badeværelse, men fungerer lige så godt i andre rum, for både gulve og vægge indendørs og udendørs. Hver klinke måler 230×266 mm og er 9 mm tyk.

Beskrivelse

Klinker Hexagon Bampton Nieve er en sekskantet mat klinke i lysgrå fra spanske Vives. Vives Ceramica er en af de førende keramiske fliseproducenter og er langt foran i forhold til trends, kvalitet og miljøbevidsthed. En klinke med en naturlig følelse og med naturlige farveskiftninger i overfladen. Hexagon Bampton Nieve er en del af serien Laverton og passer med serien Aston. De neutrale jord- og sten farver sammen med en fin struktureret overflade, giver denne samling den naturlige ro og charme, som findes i det engelske landskab. En fleksibel og praktisk serie, der passer med de fleste stilarter og passer ind naturligt. Hexagon Bampton Nieve kan bruges i både køkken og badeværelse, men fungerer lige så godt i andre rum, for både gulve og vægge indendørs og udendørs. Hver klinke måler 230×266 mm og er 9 mm tyk.

Yderligere information

Farve

Egnet for

Tykkelse (mm)

Overflade

Tåler gulvvarme

Frostsikker

Kant

Antal pr pakke

44

Anvendelse

Indendørs & Udendørs

Levering

Størrelse (mm)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Klinker Hexagon Bampton Nieve 23X26,6 Pakkepris på 2 kvm”

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top