Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
41%
Krystalmosaik Silver
556 DKK /m²
Ni Sparar 376 kr
Om du handler for over 4000 DKK
Lige Nu : 417 DKK/m²
Du har dage tilbage.

På lager

1.27 m² Per unit 706 DKK Pris per enhed
Antal m²
Pr.Box

Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Sendes afsted fra lager af indenfor 1-2 hverdage

Krystalmosaik Silver er en luksus-mosaik med en tynd metalfolie af sølv under klart glas.

Krystalmosaik er lavet af klart, gennemsigtigt glas med film af forskellige slags på bagsiden. Det transparente glasset gør at mosaikken får en helt anden dybte end almindelig glasmosaik som for det meste ikke er gennemsigtig. De forskellige strukturer på mosaik-stykkerne tilfører liv og dynamik til en ellers livløs metal-look. Bringer ekstra lys og lidt “bling”. Hvert mosaik måler 15×15 mm og er monteret på PVC-net som måler 300×300 mm. Mosaikken er 6 mm tyk. Krystalmosaik Silver kan bruges i køkken og bad, men ikke i direkte våde områder (som inde i bruser). Et udmærket valg for en iøjnefaldende væg. En mosaik for den der vil bringe lidt ekstra luksus til tilværelsen. Den her mosaik bruges indendørs, til gulve eller vægge. Krystalmosaik er nem at variere og bruges tit som dekor eller bort.

Beskrivelse

Krystalmosaik Silver er en luksus-mosaik med en tynd metalfolie af sølv under klart glas. Krystalmosaik er lavet af klart, gennemsigtigt glas med film af forskellige slags på bagsiden. Det transparente glasset gør at mosaikken får en helt anden dybte end almindelig glasmosaik som for det meste ikke er gennemsigtig. De forskellige strukturer på mosaik-stykkerne tilfører liv og dynamik til en ellers livløs metal-look. Bringer ekstra lys og lidt “bling”. Hvert mosaik måler 15×15 mm og er monteret på PVC-net som måler 300×300 mm. Mosaikken er 6 mm tyk. Krystalmosaik Silver kan bruges i køkken og bad, men ikke i direkte våde områder (som inde i bruser). Et udmærket valg for en iøjnefaldende væg. En mosaik for den der vil bringe lidt ekstra luksus til tilværelsen. Den her mosaik bruges indendørs, til gulve eller vægge. Krystalmosaik er nem at variere og bruges tit som dekor eller bort.

Yderligere information

Vægt16 kg
Levering

Kant

Frostsikker

Anvendelse

Indendørs

Størrelse (cm)

Farve

Egnet for

Tåler gulvvarme

Tykkelse (mm)

Overflade

Antal pr pakke

14

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Krystalmosaik Silver”

Du kunne også være interesseret i...

 • 50%

  Krystalmosaik Glow Mix Pakkepris 2,54 kvm

  820 DKK /st
  Ni Sparar 800 kr
 • 46%
  Glow Silver

  Krystalmosaik Glow Silver

  559 DKK /m²
  Ni Sparar 476 kr

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top