Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
47%
Krystalmosaik Silver And Gold
456 DKK /m²
Ni Sparar 400 kr
Om du handler for over 4000 DKK
Lige Nu : 365 DKK/m²
Du har dage tilbage.

På lager

1.27 m² Per unit 579 DKK Pris per enhed
Antal m²
Pr.Box

Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Sendes afsted fra lager af indenfor 1-2 hverdage

Krystalmosaik Silver and Gold er en luksus-mosaik med en tynd metalfolie af sølv og guld under klart glas.

Krystalmosaik er lavet af klart, gennemsigtigt glas med film af forskellige slags på bagsiden. Det transparente glasset gør at mosaikken får en helt anden dybte end almindelig glasmosaik som for det meste ikke er gennemsigtig. De forskellige strukturer på mosaik-stykkerne tilfører liv og dynamik til en ellers livløs metal-look. Bringer ekstra lys og lidt “bling”. Hvert mosaik måler 15×15 mm og er monteret på PVC-net som måler 300×300 mm. Mosaikken er 6 mm tyk. Krystalmosaik Silver and Gold kan bruges i køkken og bad, men ikke i direkte våde områder (som inde i bruseren). Et udmærket valg for en iøjnefaldende væg. En mosaik for den der vil bringe lidt ekstra luksus til tilværelsen. Den her mosaik bruges indendørs, til gulve eller vægge. Krystalmosaik er nem at variere og bruges tit som dekor eller bort. anvendes indendørs.

Beskrivelse

Krystalmosaik Silver and Gold er en luksus-mosaik med en tynd metalfolie af sølv og guld under klart glas. Krystalmosaik er lavet af klart, gennemsigtigt glas med film af forskellige slags på bagsiden. Det transparente glasset gør at mosaikken får en helt anden dybte end almindelig glasmosaik som for det meste ikke er gennemsigtig. De forskellige strukturer på mosaik-stykkerne tilfører liv og dynamik til en ellers livløs metal-look. Bringer ekstra lys og lidt “bling”. Hvert mosaik måler 15×15 mm og er monteret på PVC-net som måler 300×300 mm. Mosaikken er 6 mm tyk. Krystalmosaik Silver and Gold kan bruges i køkken og bad, men ikke i direkte våde områder (som inde i bruseren). Et udmærket valg for en iøjnefaldende væg. En mosaik for den der vil bringe lidt ekstra luksus til tilværelsen. Den her mosaik bruges indendørs, til gulve eller vægge. Krystalmosaik er nem at variere og bruges tit som dekor eller bort, anvendes indendørs.

Yderligere information

Vægt16 kg
Farve

Kant

Egnet for

Størrelse (cm)

Tåler gulvvarme

Tykkelse (mm)

Overflade

Anvendelse

Indendørs

Frostsikker

Antal pr pakke

14

Levering

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Krystalmosaik Silver And Gold”

Du kunne også være interesseret i...

  • 46%
    Glow Silver

    Krystalmosaik Glow Silver

    559 DKK /m²
    Ni Sparar 476 kr

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top