Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
44%
Glasmosaik Rota White 31,7X30,7 Pakkepris 9,57 kvm
6 800 kr. /st
Ni Sparar 5 200 kr
Dette produkt kan sendes indenfor

På lager


Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Bestillingsvare: imellem 20-25 arbejdsdage

Pakkepris 9,57 kvm

Restparti 9,57 kvm

Glasmosaik Rota White er en Hexagon Genbrugsmosaik i hvid og mat overflade.

Hver mosaik måler 35×35 mm og er 4,5 mm tyk, og sidder på et PVC-net som måler 317×307 mm. Mosaik Rota White som kommer fra Spanien, og er lavet af genbrugsglas kan anvendes indendørs og udendørs på vægge og gulve, og vil passe godt ind i alle rum i hjemmet, og eftersom det er en genbrugsmosaik, så er den jo også ekstra miljøvenlig at have i sit hjem, og den tåler både gulvvarme og er frostsikker. Rota White vil uden tvivl gøre hvilken som helst rum unikt og elegant med sin friske lyse farve og specielle look.

Beskrivelse

Glasmosaik Rota White er en Hexagon Genbrugsmosaik i hvid og mat overflade. Hver mosaik måler 35×35 mm og er 4,5 mm tyk, og sidder på et PVC-net som måler 317×307 mm. Mosaik Rota White som kommer fra Spanien, og er lavet af genbrugsglas kan anvendes indendørs og udendørs på vægge og gulve, og vil passe godt ind i alle rum i hjemmet, og eftersom det er en genbrugsmosaik, så er den jo også ekstra miljøvenlig at have i sit hjem, og den tåler både gulvvarme og er frostsikker. Rota White vil uden tvivl gøre hvilken som helst rum unikt og elegant med sin friske lyse farve og specielle look.

Yderligere information

Vægt16 kg
Egnet for

Farve

Størrelse (cm)

Overflade

Tåler gulvvarme

Kant

Frostsikker

Anvendelse

Indendørs & Udendørs

Tykkelse (mm)

Levering

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Glasmosaik Rota White 31,7X30,7 Pakkepris 9,57 kvm”

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top