Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
75%
Mosaik Green Lantern 28,3X25,1
599 kr. /m²
Ni Sparar 1 761 kr
Dette produkt kan sendes indenfor

På lager

1.071 m² Per unit 642 kr. Pris per enhed
Antal m²
Pr.Box

Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Sendes afsted fra lager af indenfor 1-2 hverdage

Mosaik Green Lantern er en håndlavet keramisk mosaik i grøn med en anelse beige af meget høj kvalitet.

Farven er grønlig og fordi det er en håndlavet produkt er der naturlige skiftninger i farven. Hvert mosaik er formet efter den klassiske marokkanske lygte, en form som aldrig kommer ud af mode. Mosaik Green Lantern er en mosaik for den der ønsker klassisk stil, elegance og højeste kvalitet. Kvaliteten på den her håndlavede mosaik er på den samme høje nivå som mange af de mest eksklusive og dyreste mosaikker der er på markedet. Kan bruges til både gulve og vægge indendørs. Mosaikken er monteret på pvc-net der måler 283×251 mm.

Beskrivelse

Mosaik Green Lantern er en håndlavet keramisk mosaik i grøn med en anelse beige, af meget høj kvalitet. Farven er grønlig og fordi det er en håndlavet produkt er der naturlige skiftninger i farven. Hvert mosaik er formet efter den klassiske marokkanske lygte, en form som aldrig kommer ud af mode. Mosaik Green Lantern er en mosaik for den der ønsker klassisk stil, elegance og højeste kvalitet. Kvaliteten på den her håndlavede mosaik er på den samme høje nivå som mange af de mest eksklusive og dyreste mosaikker der er på markedet. Kan bruges til både gulve og vægge indendørs. Mosaikken er monteret på pvc-net der måler 283×251 mm.

Yderligere information

Vægt15 kg
Farve

Størrelse (cm)

Antal pr pakke

15

Anvendelse

Indendørs

Egnet for

Frostsikker

Tåler gulvvarme

Overflade

Kant

Tykkelse (mm)

Levering

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mosaik Green Lantern 28,3X25,1”

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top