Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
43%
Glasmosaik Black Black 32,7X32,7
200 DKK /m²
Ni Sparar 149 kr
Om du handler for over 4000 DKK
Lige Nu : 160 DKK/m²
Du har dage tilbage.

På lager

2.14 m² Per unit 428 DKK Pris per enhed
Antal m²
Pr.Box

Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Sendes afsted fra lager af indenfor 1-2 hverdage

Glasmosaik Black Black er en sort lidt struktureret glasmosaik med lige kanter.

En moderne blank mosaik som giver en iøjnefaldende overflade. Hvert mosaik måler 20×20 mm og er monteret på PVC-net som måler 327×327 mm. Kan bruges i alle miljøer, og fungerer udmærket ovenfor køkkenbord/komfur i køkkenet eller for at give badeværelset et nyt udseende. Fungerer også som iøjnefaldende væg i andre værelser. Mosaik er et godt materiale til at anvende som enten en bård,  eller som dekoration på en væg, for man kan skære let i pvc-nettet som mosaik stykkerne er monteret på. Denne mosaik kan anvendes til både gulve og vægge, og kan også anvendes udendørs, da den er frostsikker.

Beskrivelse

Glasmosaik Black Black er en sort lidt struktureret glasmosaik med lige kanter. En moderne blank mosaik som giver en iøjnefaldende overflade. Hvert mosaik måler 20×20 mm og er monteret på PVC-net som måler 327×327 mm. Kan bruges i alle miljøer, og fungerer udmærket ovenfor køkkenbord/komfur i køkkenet eller for at give badeværelset et nyt udseende. Fungerer også som iøjnefaldende væg i andre værelser. Mosaik er et godt materiale til at anvende som enten en bård,  eller som dekoration på en væg, for man kan skære let i pvc-nettet som mosaik stykkerne er monteret på. Denne mosaik kan anvendes til både gulve og vægge, og kan også anvendes udendørs, da den er frostsikker.

Yderligere information

Levering

Egnet for

Farve

Størrelse (cm)

Kant

Overflade

Tåler gulvvarme

Frostsikker

Anvendelse

Indendørs & Udendørs

Antal pr pakke

20

Tykkelse (mm)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Glasmosaik Black Black 32,7X32,7”

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top