Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
54%
Glasmosaik Ubeda Mix 31,5X31,5
1 399 DKK 655 DKK /m²
Ni Sparar 744 kr

På lager

1 m² Per unit 655 DKK Pris per enhed
Antal m²
Pr.Box

Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Bestillingsvare: imellem 20-25 Hverdage

Glasmosaik Ubeda Mix er en Genbrugsmosaik med brune og hvide nuancer og mat overflade.

Hver mosaik måler 25×25 mm og er 4,5 mm tyk, og ligner små træ-stykker, som sidder på et PVC-net som måler 315×315 mm. Mosaik Ubeda Mix som kommer fra spanien, og er lavet af genbrugsglas kan anvendes indendørs og udendørs på vægge og gulve, og vil passe godt ind i alle rum i hjemmet, og eftersom det er en genbrugsmosaik, så er den jo også ekstra miljøvenlig at have i sit hjem, og den tåler både gulvvarme og er frostsikker. Ubeda Mix vil uden tvivl gøre hvilken som helst rum unikt og elegant med sin friske farver og specielle look.

Beskrivelse

Glasmosaik Ubeda Mix er en Genbrugsmosaik med brune og hvide nuancer og mat overflade. Hver mosaik måler 25×25 mm og er 4,5 mm tyk, og ligner små træ-stykker, som sidder på et PVC-net som måler 315×315 mm. Mosaik Ubeda Mix som kommer fra spanien, og er lavet af genbrugsglas kan anvendes indendørs og udendørs på vægge og gulve, og vil passe godt ind i alle rum i hjemmet, og eftersom det er en genbrugsmosaik, så er den jo også ekstra miljøvenlig at have i sit hjem, og den tåler både gulvvarme og er frostsikker. Ubeda Mix vil uden tvivl gøre hvilken som helst rum unikt og elegant med sin friske farver og specielle look.

Yderligere information

Vægt16 kg
Egnet for

Farve

Størrelse (cm)

Overflade

Tåler gulvvarme

Kant

Frostsikker

Anvendelse

Indendørs & Udendørs

Antal pr pakke

10

Tykkelse (mm)

Levering

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Glasmosaik Ubeda Mix 31,5X31,5”

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top