Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
55%
Glasmosaik Torrox Ebano 31,5X31,5
1 699 DKK 779 DKK /m²
Ni Sparar 920 kr

På lager

1 m² Per unit 779 DKK Pris per enhed
Antal m²
Pr.Box

Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Bestillingsvare: imellem 20-25 Hverdage

Glasmosaik Torrox Ebano er en Genbrugsmosaik med mørkebrune nuancer og mat overflade.

Hver mosaik måler 25×25 mm og er 5,8 mm tyk, har en facet kant og ligner små træ-stykker, som sidder på et PVC-net som måler 315×315 mm. Mosaik Torrox Ebano som kommer fra spanien, og er lavet af genbrugsglas kan anvendes indendørs og udendørs på vægge og gulve, og vil passe godt ind i alle rum i hjemmet, og eftersom det er en genbrugsmosaik, så er den jo også ekstra miljøvenlig at have i sit hjem, og den tåler både gulvvarme og er frostsikker. Torrox Ebano vil uden tvivl gøre hvilken som helst rum unikt og elegant med sin friske brune farve og specielle look.

Beskrivelse

Glasmosaik Torrox Ebano er en Genbrugsmosaik med mørkebrune nuancer og mat overflade. Hver mosaik måler 25×25 mm og er 5,8 mm tyk, har en facet kant og ligner små træ-stykker, som sidder på et PVC-net som måler 315×315 mm. Mosaik Torrox Ebano som kommer fra spanien, og er lavet af genbrugsglas kan anvendes indendørs og udendørs på vægge og gulve, og vil passe godt ind i alle rum i hjemmet, og eftersom det er en genbrugsmosaik, så er den jo også ekstra miljøvenlig at have i sit hjem, og den tåler både gulvvarme og er frostsikker. Torrox Ebano vil uden tvivl gøre hvilken som helst rum unikt og elegant med sin friske brune farve og specielle look.

Yderligere information

Vægt16 kg
Egnet for

Farve

Størrelse (cm)

Overflade

Tåler gulvvarme

Kant

Frostsikker

Anvendelse

Indendørs & Udendørs

Antal pr pakke

10

Tykkelse (mm)

Levering

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Glasmosaik Torrox Ebano 31,5X31,5”

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top