Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
41%
Glasmosaik Supreme Marquina 31,5X31,5
1 179 DKK /m²
Ni Sparar 800 kr

På lager

1 m² Per unit 1,179 DKK Pris per enhed
Antal m²
Pr.Box

Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Bestillingsvare: imellem 20-25 Hverdage

Glasmosaik Supreme Marquina er en genbrugsmosaik med blank overflade.

Hver mosaik måler 25×25 mm og sidder på et PVC-net som måler 315×315 mm. Supreme Marquina kommer fra Spanien, og er lavet af genbrugsglas kan anvendes indendørs og udendørs på vægge og gulve, og vil passe godt ind i alle rum i hjemmet, og eftersom det er en genbrugsmosaik, så er den jo også ekstra miljøvenlig at have i sit hjem, og den tåler både gulvvarme og er frostsikker. Denne mosaik vil uden tvivl gøre hvilken som helst rum unikt og elegant med sin friske mørke farve og specielle look.

 

 

Beskrivelse

Glasmosaik Supreme Marquina er en genbrugsmosaik med blank overflade. Hver mosaik måler 25×25 mm og sidder på et PVC-net som måler 315×315 mm. Supreme Marquina kommer fra Spanien, og er lavet af genbrugsglas kan anvendes indendørs og udendørs på vægge og gulve, og vil passe godt ind i alle rum i hjemmet, og eftersom det er en genbrugsmosaik, så er den jo også ekstra miljøvenlig at have i sit hjem, og den tåler både gulvvarme og er frostsikker. Denne mosaik vil uden tvivl gøre hvilken som helst rum unikt og elegant med sin friske mørke farve og specielle look.  

Yderligere information

Egnet for

Farve

Størrelse (cm)

Overflade

Tåler gulvvarme

Kant

Frostsikker

Anvendelse

Indendørs & Udendørs

Antal pr pakke

10

Levering

Form

Firkantet

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Glasmosaik Supreme Marquina 31,5X31,5”

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top