Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
41%
Glasmosaik Desert Paloma Hex 31,7X30,7
1 119 DKK /m²
Ni Sparar 760 kr

På lager

0.87 m² Per unit 974 DKK Pris per enhed
Antal m²
Pr.Box

Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Bestillingsvare: imellem 20-25 Hverdage

Glasmosaik Desert Paloma Hex er en grå mat hexagon genbrugsmosaik med trælignende overflade.

Hver mosaik måler 35×35 mm og sidder på et PVC-net som måler 317×307 mm. Desert Paloma Hex kommer fra Spanien, og er lavet af genbrugsglas kan anvendes indendørs og udendørs på vægge og gulve, og vil passe godt ind i alle rum i hjemmet, og eftersom det er en genbrugsmosaik, så er den jo også ekstra miljøvenlig at have i sit hjem, og den tåler både gulvvarme og er frostsikker. Denne mosaik vil uden tvivl gøre hvilken som helst rum unikt og elegant med sin friske mørke farve og specielle look.

 

Beskrivelse

Glasmosaik Desert Paloma Hex er en grå mat hexagon genbrugsmosaik med trælignende overflade. Hver mosaik måler 35×35 mm og sidder på et PVC-net som måler 317×307 mm. Desert Paloma Hex kommer fra Spanien, og er lavet af genbrugsglas kan anvendes indendørs og udendørs på vægge og gulve, og vil passe godt ind i alle rum i hjemmet, og eftersom det er en genbrugsmosaik, så er den jo også ekstra miljøvenlig at have i sit hjem, og den tåler både gulvvarme og er frostsikker. Denne mosaik vil uden tvivl gøre hvilken som helst rum unikt og elegant med sin friske mørke farve og specielle look.  

Yderligere information

Egnet for

Farve

Størrelse (cm)

Overflade

Tåler gulvvarme

Kant

Frostsikker

Anvendelse

Indendørs & Udendørs

Antal pr pakke

9

Levering

Form

Hexagon

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Glasmosaik Desert Paloma Hex 31,7X30,7”

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top