Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
47%
Mosaik White Marble Grey 30X30
779 DKK /m²
Ni Sparar 683 kr
Dette produkt kan sendes indenfor

På lager

1 m² Per unit 779 DKK Pris per enhed
Antal m²
Pr.Box

Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Sendes afsted fra lager af indenfor 1-2 hverdage

Mosaik White Marble Grey er en hvid marmor mosaik med grå skær og poleret overflade.

Hver mosaik måler 45×45 mm og er 8 mm tyk, og sidder på et PVC-net som måler 300×300 mm. Mosaik White Marble kan anvendes indendørs og udendørs på vægge og gulve og passer godt i alle slags rum, da det er en slidstærk og flot mosaik, som vil give rummet et elegant og flot udseende. Mosaik White Marble tåler gulvvarme og er også frostsikker. Denne mosaik findes i 3 andre mosaik varianter i samme farve, men med forskellige mosaik størrelse og udseende, og findes på vores hjemmeside under samme navn. Marmor er lavet af en særlig type af kalksten som stammer fra naturen, og skal derfor bare rengøres med vand og et mildt rengøringsmiddel.

Beskrivelse

Mosaik White Marble Grey er en hvid marmor mosaik med grå skær og poleret overflade. Hver mosaik måler 45×45 mm og er 8 mm tyk, og sidder på et PVC-net som måler 300×300 mm. Mosaik White Marble kan anvendes indendørs og udendørs på vægge og gulve og passer godt i alle slags rum, da det er en slidstærk og flot mosaik, som vil give rummet et elegant og flot udseende. Mosaik White Marble tåler gulvvarme og er også frostsikker. Denne mosaik findes i 3 andre mosaik varianter i samme farve, men med forskellige mosaik størrelse og udseende, og findes på vores hjemmeside under samme navn. Marmor er lavet af en særlig type af kalksten som stammer fra naturen, og skal derfor bare rengøres med vand og et mildt rengøringsmiddel.    

Yderligere information

Vægt18 kg
Egnet for

Farve

Størrelse (cm)

Overflade

Tåler gulvvarme

Kant

Frostsikker

Anvendelse

Indendørs & Udendørs

Antal pr pakke

11

Tykkelse (mm)

Levering

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mosaik White Marble Grey 30X30”

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top