Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
46%
Hexagon Carrara White 3X3
1 215 DKK /m²
Ni Sparar 1 000 kr
Om du handler for over 4000 DKK
Lige Nu : 972 DKK/m²
Du har dage tilbage.

På lager

0.99 m² Per unit 1,203 DKK Pris per enhed
Antal m²
Pr.Box

Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Sendes afsted fra lager af indenfor 1-2 hverdage

Hexagon Carrara White er en hvid marmor mosaik med grå skær og blank overflade.

Hver mosaik måler 30×30 mm og er 8 mm tyk, og sidder på et PVC-net som måler 287×275 mm. Hexagon Carrara White kan anvendes indendørs og udendørs på vægge og gulve og passer godt i alle slags rum, da det er en slidstærk og flot mosaik, som vil give rummet et elegant og flot udseende. Hexagon Carrara White tåler gulvvarme og er også frostsikker. Denne mosaik findes i 2 andre mosaik varianter i samme farve, men med forskellige mosaik størrelse og udseende, og findes på vores hjemmeside under samme navn. Marmor er lavet af en særlig type af kalksten som stammer fra naturen, og skal derfor bare rengøres med vand og et mildt rengøringsmiddel.

Beskrivelse

Hexagon Carrara White er en hvid marmor mosaik med grå skær og blank overflade. Hver mosaik måler 30×30 mm og er 8 mm tyk, og sidder på et PVC-net som måler 287×275 mm. Hexagon Carrara White kan anvendes indendørs og udendørs på vægge og gulve og passer godt i alle slags rum, da det er en slidstærk og flot mosaik, som vil give rummet et elegant og flot udseende. Hexagon Carrara White tåler gulvvarme og er også frostsikker. Denne mosaik findes i 2 andre mosaik varianter i samme farve, men med forskellige mosaik størrelse og udseende, og findes på vores hjemmeside under samme navn. Marmor er lavet af en særlig type af kalksten som stammer fra naturen, og skal derfor bare rengøres med vand og et mildt rengøringsmiddel.    

Yderligere information

Egnet for

Farve

Størrelse (cm)

Overflade

Tåler gulvvarme

Kant

Frostsikker

Anvendelse

Indendørs & Udendørs

Antal pr pakke

11

Tykkelse (mm)

Levering

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hexagon Carrara White 3X3”

Du kunne også være interesseret i...

  • 47%

    Mosaik White Marble Grey 30X30

    779 DKK /m²
    Ni Sparar 683 kr

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top