Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
40%
Marokkansk Flise Tea Light 20X20
920 DKK 559 DKK /m²
Ni Sparar 361 kr
Dette produkt kan sendes indenfor

På lager

0.48 m² Per unit 268 DKK Pris per enhed
Antal m²
Pr.Box

Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Sendes afsted fra lager af indenfor 1-2 hverdage

Marokkansk Flise Tea Light

Er en smuk mønstret grå og hvid cementflise fra vores egen tilvirkede marokkanske sortiment. Kan anvendes på både gulve og vægge. Kan anvendes på både gulve og vægge.

Glem ikke at bestille imprægnering til jeres smukke cementfliser her:

Dynasil Stenimprægnering

Information om vores marokkanske fliser

Beskrivelse

Marokkansk Flise Tea Light er en smuk mønstret grå og hvid cementflise fra vores egen tilvirkede marokkanske sortiment. En af vores mest populære fliser i en lidt lysere nuance. Det enkle, bløde mønster giver et smukt gulv der fungerer med mange stile og holder sig smukt i mange år. Hver flise måler 200×200 mm og kan bruges til gulve og vægge, både indendørs og udendørs. Vores marokkanske fliser er lavet for hånd og derfor kan der være forskel i farve og form, derfor anbefaler vi at man blander fliser fra forskellige forpakninger. Der kan også være farveskiftninger, ujævnheder og små hak. Alt det her kommer at blegne med tiden og er en del af charmen med marokkanske håndlavede fliser. Med tiden bliver det her en del af patinaen som gør dit gulv smukkere for hvert år. Regne med at det går en del mere fix siden der kan være forskel i tykkelse fra flise til flise. De rene og tørre cementfliser behandles med stenimprægnering før fugning så at overfladen lukkes og bliver vandafvisende. Brug en fuge der er lidt lysere en flisen for at mindske risikoen for misfarvning. Efterbehandle med en neutral gulvsæbe.Marokkanske fliser er ikke perfekte, der kan være ulige kanter og hakker, men det er en del af charmen med håndlavede fliser. Det udligner sig med tiden og bliver en del af flisens patina. Vi fraråder brug af mørk eller sort fuge, da de mørke pigmenter farver af på flisen.

Yderligere information

Farve

,

Frostsikker

Kant

Egnet for

Størrelse (cm)

Tåler gulvvarme

Tykkelse (mm)

Overflade

Antal pr pakke

12

Anvendelse

Indendørs & Udendørs

Levering

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Marokkansk Flise Tea Light 20X20”

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top