Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
53%
Rengøringsmiddel 1L
189 kr. /st
Ni Sparar 210 kr
Dette produkt kan sendes indenfor

64 på lager


Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Sendes afsted fra lager af indenfor 1-2 hverdage

Rengøringsmiddel 1L

Egenskaber

Rengøringsmiddel 1L specielt designet til at fjerne alt snavs og rester, som der kommer under lægning og fogning. Det hjælper også med at fjerne saltrester, fluorescensflader og snavs.

Det gendanner og forbedrer gulvets naturlige farve.

Dette er et bufferet og blødt syrerengøringsmiddel, så det ikke frigiver skade eller giftig røg. Det ændrer ikke overfladen, hverken på farven eller gulvet.
Rengører og skader ikke gulvet. Det respekterer aluminiumelementer og rustfrit stål.

Anvendelse

Anvend 1/5 af midlet i 3/5 vand. Påføres med en moppe eller klud, og gnid flisen/klinken med en blød svamp og rengøres efter med meget vand.

1 liter rækker til 10-15 kvm

Beskrivelse

Rengøringsmiddel 1L Egenskaber Rengøringsmiddel 1L specielt designet til at fjerne alt snavs og rester, som der kommer under lægning og fogning. Det hjælper også med at fjerne saltrester, fluorescensflader og snavs. Det gendanner og forbedrer gulvets naturlige farve. Dette er et bufferet og blødt syrerengøringsmiddel, så det ikke frigiver skade eller giftig røg. Det ændrer ikke overfladen, hverken på farven eller gulvet. Rengører og skader ikke gulvet. Det respekterer aluminiumelementer og rustfrit stål. Anvendelse Anvend 1/5 af midlet i 3/5 vand. Påføres med en moppe eller klud, og gnid flisen/klinken med en blød svamp og rengøres efter med meget vand. 1 liter rækker til 10-15 kvm  

Yderligere information

Levering

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top