Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
52%
Pletfjerningsmiddel 1L
189 kr. /st
Ni Sparar 200 kr
Dette produkt kan sendes indenfor

78 på lager


Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Sendes afsted fra lager af indenfor 1-2 hverdage

Pletfjerningsmiddel 1L

Egenskaber

Pletfjerningsmiddel 1L er ideelt til at fjerne alle typer af dårlige pletter og snavs i hydrauliske cementfliser. Kan også bruges på klinker og fliser som er lavet af ler, porcelæn, keramiske, natursten og beton. Ideelt til efterrengøring af stengulve, der ikke er modstandsdygtige overfor syrer, såsom hydrauliske mosaik og / eller andre cementfliser.

Det hjælper med at fjerne gamle lag af voks.

Det rengører og beskadiger ikke overfladen, og er nemt at anvende.

Anvendelse

Påfør fortynding til vand, afhængigt af hvor snavset overfladen er. For at rengører snavs og for at fjerne fedt, fortynd med en vandfraktion på 1:10 til 1:20. Påføres med en mop eller en ren klud, og lade midlet virke i 4-5 minutter. Det blander sig godt med vandet. For mere intensiv rengøring, læg 1/5 af produktet på 5/5 vand. For at fjerne hårdere pletter, skal du lægge produktet direkte på klinken/flisen uden at blande det med vand, og lade midlet virke i 10-15 minutter eller til det er klart. Gnid derefter  med en blød svamp og rengører med vand.

1 liter rækker til 10-15 kvm

Beskrivelse

Pletfjerningsmiddel 1L Egenskaber Pletfjerningsmiddel 1L er ideelt til at fjerne alle typer af dårlige pletter og snavs i hydrauliske cementfliser. Kan også bruges på klinker og fliser som er lavet af ler, porcelæn, keramiske, natursten og beton. Ideelt til efterrengøring af stengulve, der ikke er modstandsdygtige overfor syrer, såsom hydrauliske mosaik og / eller andre cementfliser. Det hjælper med at fjerne gamle lag af voks. Det rengører og beskadiger ikke overfladen, og er nemt at anvende.

Anvendelse

Påfør fortynding til vand, afhængigt af hvor snavset overfladen er. For at rengører snavs og for at fjerne fedt, fortynd med en vandfraktion på 1:10 til 1:20. Påføres med en mop eller en ren klud, og lade midlet virke i 4-5 minutter. Det blander sig godt med vandet. For mere intensiv rengøring, læg 1/5 af produktet på 5/5 vand. For at fjerne hårdere pletter, skal du lægge produktet direkte på klinken/flisen uden at blande det med vand, og lade midlet virke i 10-15 minutter eller til det er klart. Gnid derefter  med en blød svamp og rengører med vand. 1 liter rækker til 10-15 kvm  

Yderligere information

Levering

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top