Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
28%
Keranet Easy Cleaner
289 kr. /st
Ni Sparar 110 kr
Dette produkt kan sendes indenfor

5 på lager


Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Sendes afsted fra lager af indenfor 2-4 hverdage

Keranet Easy Clearner.

Er et syrerengøringsmiddel for keramiske klinker, fliser og fuger. Keranet anvendes for rengøring af indendørs og udendørs overflader, plus til fasader som får pletter af cement, kalk, snavn og olie, anvendes ikke på marmor eller keramiske fliser eller overflader, hvis ikke glaseringen er syreresistens. Sørg for altid  at have beskyttelses tøj, gummihandsker og øjenbeskyttelse på når man arbejder med keranet, og pas på med ikke at spilde noget på tøj eller hud. Kontroller altid at den overflade som skal rengøres er fri for syre.

Datablad

Beskrivelse

Keranet Easy Clearner er et syrerengøringsmiddel for keramiske klinker, fliser og fuger. Keranet anvendes for rengøring af indendørs og udendørs overflader, plus til fasader som får pletter af cement, kalk, snavn og olie, anvendes ikke på marmor eller keramiske fliser eller overflader, hvis ikke glaseringen er syreresistens. Sørg for altid  at have beskyttelses tøj, gummihandsker og øjenbeskyttelse på når man arbejder med keranet, og pas på med ikke at spilde noget på tøj eller hud. Kontroller altid at den overflade som skal rengøres er fri for syre.    

Yderligere information

Levering

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top